Katarina buzları eritti
BORA BAĞCIBAŞI
Dünyaca ünlü Alman patenci Katarina Witt, önceki akşam şeref konuğu olarak geldiği Show Tv'nin "Buzda Dans" adlı yarışma programına katıldı. Buzda yaptığı harika şovla herkesi büyüleyen Witt, ikinci dansını Mirkelam'ın söylediği "Unutulmaz" isimli parçası eşliğinde gerçekleştirdi. Yarışmanın jüri üyelerinden Sema Çelebi'nin sahne şovunun ardından ünlü patenciden ilginç bir istekte bulunması ise izleyicileri kahkahalara boğdu.
'Babanı bana bırak'
Çelebi, Witt'e "Seni çok beğeniyorum, takdir ediyorum. Türkiye'ye ailenle geldin. Ama giderken babanı size vermeyeceğim. Onu bana bırak" dedi. Witt ise Çelebi'ye, "Babamı size veririm, ama sadece bir geceliğine" diyerek esprili bir cevap verdi.
Bu hafta elemenin yapılmadığı yarışmada Asena jüri ve halkoylarıyla birinci, Zeynep Tokuş ikinci, Bülent Polat da üçüncü oldu. Tokuş, geçen haftalarda partneri Robert Beauchamp ile buz üstündeki samimiyetini dışarıya da taşıyınca zor durumda kalmıştı. Bu haftaki yarışmada gösterdiği üstün performansı yüzüne yansımayan Tokuş'u eşi Alp Nuhoğlu yalnız bıraktı.