Tek Mesajı Görüntüle
Eski 08-03-2007, 02:52 PM   #6 (permalink)
cebedexx
Special Member

cebedexx'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
Mekan: İZMİR/KSK
bence bir kısmı gereksiz retromax kanalındaki dizleri neden burda gene izleyim neden daha kaliteli diziler yada filmler yayınlanmıyorda eski naftalin kokan dizileri bıktırırcasına ekrana yeniden koyuyorlar işte size diğer platforma geçmek için bir neden daha son zamanlarda digitürk kanallarının yayın kalitesi iyice düştü oynattıkları filmler durmadan tekrar tekrar ekrana geliyor mesela actıonmax kanalında cehennem silahı serisi haftanın 7 günü devamlı ekrandaydı abartmıyorum gerçek bu dsmart yüzünden elleri ayakları birbirne dolandı ve telaşlıve panik havası var bu tür rahatsızlığımı kaç defa müşteri hizmetlerine bildirdim sayısını hatırlamıyom ama sonuç gene aynı gene aynı uzun sözün kısası size bir soru süper lig maçları digitürkten çıkınca digitürkü izlermisniz izlemezmisniz?
Yağmurlu bir günde görmüştüm seni Üstünde çubuklu formalar vardı Bir anda tutuldum aşık oldum ben Hayatın anlamı siyah-beyazdı Ölümle yaşamı ayıran çizgi Siyahla beyazı ayıramaz ki Her yolun sonunda ölüm olsa da Sevenleri kimse ayıramaz ki

Son Düzenleme cebedexx tarafından 08-03-2007 02:55 PM de yapıldı..
cebedexx Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Page generated in 0.08332 seconds with 8 queries Sayfa Boyutu (15842)