|
Hassas Kanal Tarama Fonsiyonu:
Hassas kanal tarama özelliği, uydudaki mevcut transponderları tek tek deneyerek sinyal aldığı tüm TP’leri listeye eklemek suretiyle maksimum kanal sayısını yakalamayı amaçlayan bir uygulamadır. Bu işlem sırasında cihaz komponentleri ve cihaz işlemcisi en üst seviyede zorlandığından sadece ayda bir kez yapılması tavsiye edilmektedir. Hassas taramayı adım adım anlatmak gerekirse:
• Öncelikle mevut tüm ayarların kaydedilmesi için şu yolun izlenemsi gerekir :
MENU--> Kurulum ve Güncelleme--> Fab. Ayarlarını Düzenle--> Ayarları Sakla
• Mevcut ayarlar saklandıktan sonra Fabrika Ayarlarına Dön seçeneği kullanılarak cihaz fabrika ayarlarına döndürülür.
• Fabrika Ayarlarına başarıyla dönüldükten sonra Tüm Kanalları Sil seçeneği kullanılarak cihaza kayıt tüm kanalların silinmesi sağlanır.
• MENU--> Kurulum ve Güncelleme--> El ile Tarama menüsü altındayken kırmızı tuş yardımıyla Hassas Tarama aktif edilir. Eğer bu adımda hassas tarama isteğiniz cevapsız kalırsa 2. adım olan Fabrika Ayarlarına Geri Dön kısmından itibaren adımlar tekrar edilmelidir.
• Hassas tarama işlemi biraz zaman alabilir. Cihaz arka planda tüm TP’leri tek tek ve zorlamatlı bir şekilde taradığından bu süre içerisinde cihazınız kitlenmiş gibi gözükse de bekleyiniz.
• Hassas tarama sona erdiğinde Otomatik Tarama bölümüne geçerek, hassas taramayla bulunan TP’lerin de taranmasıyla uyduda yayınlanan hemen her kanalı izleme olanağına sahip olabilirsiniz.
• Asus TA-951 350W Siyah
• Kingston 1X4 GB 800MHZ DDR3
• Samsung Sata 7200 Rpm 750 Gb
• Nokia N95 8 GB Black Edition
• Logitech X540 5+1
• Next Ye-2000 cıs Super Plus
• SUNNY 1030 DCI SKYZ
• Windows Vista Ultimate 64 Bit
|