Tek Mesajı Görüntüle
Eski 27-11-2007, 12:23 AM   #106 (permalink)
uyebel
Senior Member

Giriş Tarihi: Oct 2007
İlgi: Grafiklerin Dili Ve Lehçesi

GRAFİKLER BAKIP HEMEN KISALAMAYIN ÇÜNKÜ

Grafikleri incelediğimizde borsalar ikili tepe ve OBO'larla büyük düşüşe hazırlanıyor .

Dikkat edilmesi gereken noktalar ikili tepeler her zaman 3.tepelere dönüşebilir.Kendi içinde ''M şeklinde çatal tepe yapabilirler.Veya kırmızı çizgilerden OBO lar kırılmayıp yukarı dönebilir veya kulp yapıp yukarılara gidebilir.

Örneğ Dow 3.tepe , Dax çataltepe , çin borsası çataltepe bizim borsamız da çataltepe yapabilir.Bowespa Omuz oluşturup yeni bir baş yapabilir.

Bunları neden yazdım. Buraları okuyan çabuk etkileniyor.Grafikler düşüş gösterirken yeni zirveler yapıldı.
Grafikleri dikkatlice kendiniz yorumlayın.

BOW 3.tepeye giderse biz çataltepe dax çataltepe (3 tepe gibi) Bow şimdiki durumu omuz kabul edip yeni bir baş yapabilir ama ondan sonra mutlaka büyük düşüşler olacaktır.Örneğin Bowespa yeni bir baş oluştursun oluşturmasın bir ayağını dayamadan gidemez.

Ben piyasa yapıcı olsam yukardaki gibi yapardım.Son kez malı dağıtır ve yine son kez kısaları yakardım.

Fed faiz indirdikten sonra ne olacak beklenti kalmayacak

En iyisi stop loss lu şartlı emirli kısa

ilk mesajım böyle idi.ve uyardığım gibi de oldu.

sonra 3.tepeden bahsettim .olurmu olmazmı göreceğiz.moraller bozuk.dow 12743 kapatmış.formasyon bozulmuş neyse göreceğiz.

şimdi asıl gördüğüm şey bu cinnetten sonra inanılmaz yükselişler görünüyor.faizler faizler faizler.vadelideki hedef 90000 100000 .morallerin en bozuk olduğunda yazayımda vadeli 75000 geçince 100000 diye bağıranlardan olmayayım.ama ne zaman bu cinnetten sonra .
uyebel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Page generated in 0.08647 seconds with 8 queries Sayfa Boyutu (15416)