Tek Mesajı Görüntüle
Eski 23-01-2008, 09:18 PM   #13 (permalink)
ikomen
Junior Member

ikomen'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2008
İlgi: www.profesyoneltakip.com

[quote=dedektıf;460204]
Alıntı:
Orjinal Gönderi : ikomen Mesajı Görüntüle
arkadaşlar siteyi inceledim süper bişey.. www.profesyoneltakip.com tam bir macera... Bekar olsam kesin katılırdım bu grubun içine kanımda var böyle maceralar yahuu... içim gitti valla. içinde macera olgusu taşıyan herkesin siteyi inceledikten sonra içi gidicek eminimmm.. bence bir tıklayın. muhteşemmm..[/QUOTE
merhabalar ikomen...alem adamsın vesselam..sitede macera yok aslında ama...site dışı çok macera var tabii ki.mesleğin doğasında var.ayrıca ekibimizde bekar arkadaşımız yok.saygılar

Sitenizden hayatınızın ne kadarlık bir kısmının macera yüklü olduğunu çok net anlayabildiğim için o şekilde bir ifade kulladım))... Demek hepiniz evlisiniz. Yaa aranıza katılmak çok isterim fakat şuan aktif bir mesleğim var. Bekar olsam riskim az olurdu yani memleket değiştir felan uzun mesele.... bu yüzden bekar olsam hiç düşünmeden dedektif olmak için büronuza gelmiştim.. ama şuan evli ve uzun yıllardır icra ettiğim mesleğim oluşu nedeniyle sizi yalnızca uzaktan seyretmek zorundayım.. sizi takip ediyorum anlıcanız.. saygılar bizden..
ikomen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Page generated in 0.08537 seconds with 8 queries Sayfa Boyutu (15945)