Tek Mesajı Görüntüle
Eski 05-02-2008, 09:48 AM   #127 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007
İlgi: Agyo - Atakule Gyo

AGYO*** Atakule Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S.'nden gelen yazi: 11.12.2007 tarihinde yapilan ozel durum aciklamasinda; Sirket yonetim kurulumuzun 11.12.2007 tarih ve 531-612 sayili karari ile, 9 adet sube binasinin T.Vakiflar Bankasi T.A.O. Memur ve Hizmetliler Emekli ve Saglik Yardim Sandigi Vakfi'na satilmasina, satis bedellerinin tapu tescil islemlerinin tamamlanmasini muteakip en gec 1 hafta icerisinde tahsil edilmesine karar verildigi kamuoyuna duyurulmustur. 04.02.2008 tarihi itibariyle Izmir/Bornova, Izmir/Karsiyaka, Ankara/Bahcelievler, Istanbul/Kartal sube binalarinin T.Vakiflar Bankasi T.A.O. Memur ve Hizmetlileri Emekli ve Saglik Yardim Sandigi Vakfi'na satisi gerceklesmis olup satis bedelleri olarak 18.331.300 YTL sirket hesabimiza aktarilmistir. Istanbul/Suadiye subesinin tapu islemleri tamamlanmis olup, satis bedeli bir hafta icerisinde tahsil edilecektir. Kalan Adana/Abidinpasa, Istanbul/Beyazit, Istanbul/Yesilkoy, Istanbul/Sirkeci olmak uzere dort adet gayrimenkulun tapu islemleri devam etmektedir. Islemlerin tamamlanmasini muteakip kamuoyu bilgilendirilecektir.
detan şuan çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla

Page generated in 0.12375 seconds with 8 queries Sayfa Boyutu (15046)