Tek Mesajı Görüntüle
Eski 12-02-2008, 09:42 AM   #129 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007
İlgi: Agyo - Atakule Gyo

AGYO*** Atakule Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S.'nden gelen yazi: 11.12.2007 tarihinde yapilan ozel durum aciklamasinda, Sirket yonetim kurulumuzun 11.12.2007 tarih ve 531/612 sayili karari ile, 9 adet sube binasinin T. Vakiflar Bankasi T.A.O. Memur ve Hizmetlileri Emekli ve Saglik Yardim Sandigi Vakfi'na satilmasina, satis bedellerinin tapu tescil islemlerinin tamamlanmasini muteakip en gec 1 hafta icerisinde tahsil edilmesine karar verildigi, 05.02.2008 tarihinde yapilan ozel durum aciklamasinda, 04.02.2008 tarihi itibariyle Izmir/Bornova, Izmir/Karsiyaka, Ankara/Bahcelievler ve Istanbul/Kartal, sube binalarinin T.Vakiflar Bankasi T.A.O. Memur ve Hizmetlileri Emekli ve Saglik Yardim Sandigi Vakfi'na satisinin gerceklestigi ve satis bedelleri (KDV Dahil) olarak 18.331.300 YTL'nin sirket hesabimiza aktarildigi, Istanbul/Suadiye subesinin tapu tescil islemlerinin tamamlandigi ve satis bedelinin bir hafta icerisinde tahsil edilecegi, 06.02.2008 tarihinde yapilan ozel durum aciklamasinda, 06.02.2008 tarihi itibariyle Istanbul/Beyazit, Istanbul/Yesilkoy ve Istanbul/sirekci sube binalari olmak uzere uc adet gayrimenkulun tapu islemlerinin tamamlandigi, tapu tescil islemleri tamamlanan toplam 4 adet gayrimenkulun satis bedelleri (KDV dahil) olarak 13.806.000 YTL sirket hesaplarimiza aktarildigi, adana/Abidinpasa subesinin tapu tescil islemleri devam ettigi ve islemlerin tamamlanmasini muteakip satis bedelinin bir hafta icerisinde tahsil edilecegi kamuoyuna duyurulmustur. 11.02.2008 tarihi itibari ile Adana/Abidinpasa subesinin tapu tescil islemleri tamamlanmis olup, satis bedeli (KDV Dahil) 3.540.000 YTL sirket hesaplarimiza aktarilmistir. 11.12.2007 tarihinde yapilan ozel durum aciklamasinda kamuya aciklandigi uzere, 9 adet sube binasinin tapu tescil islemleri tamamlanmis ve T.Vakiflar Bankasi T.A.O. Memur ve Hizmetlileri Emekli ve Saglik Yardim Sandigi Vakfi'na satisi gerceklesmistir. Satis bedelleri tapu tescil islemlerinin tamamlanmasini muteakip bir hafta icerisinde toplam 35.677.300 YTL (KDV Dahil) olarak tahsil edilmistir.
detan şuan çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla

Page generated in 0.09252 seconds with 8 queries Sayfa Boyutu (16009)