Tek Mesajı Görüntüle
Eski 29-02-2008, 01:46 PM   #7711 (permalink)
brava
Senior Member

brava'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
İlgi: Subat Ayında Vardır Bir Hayır,Mevlam Sen Bizi Kayır

Alıntı:
Orjinal Gönderi : detan Mesajı Görüntüle
Çok duygusalsın kardeş.
Yok, değilim...Aslında çelik gibi sağlam bir duruşum vardır...Temkini, ihtiyatı severim...Duygusallığı aşk zamanı yaşarım...Ancak dün Kocatepe' de şehit cenazesinde idim...Orada yanan yürekleri gördüm...Gururumuz vatan evladının bayrağa sarılı naçiz bedenini gördüm...Şehidin ailesinin yüreği yanıyordu...Evlatları gözleri önünden top arabasından geçerken, annesi acısından yerinde duramıyor, zıplıyordu...Bağırıyordu; "Kuzummmm, yeterki yeni vatan evlatları ölmesin, sen şehit oldun, Vatan sağolsun, kuzuuuummmm" diye haykırıyordu...Orada olsaydın, beni daha iyi anlardın...İnan insanın yüreği yanıyor...Şimdi o anneye bu durumu nasıl açıklayacaksın...Ne için gitti o vatan evladı, Kuzey Irak' a...Bitireceğiz ümidiyle...Bitti mi...Hayıııırrrr...

Eğer çekilme 2 gün önce yaşansaydı, o vatan evladı da aramızda olacaktı...Sadece 15 gün gördüğü hanımını, belki bir 15 sene daha görecekti...İşte bunu anlamadığım için içim yanıyor...Ben anlamadıysam, bunu acılı anne hiç anlamaz...

Page generated in 0.07421 seconds with 8 queries Sayfa Boyutu (15890)