Tek Mesajı Görüntüle
Eski 17-03-2008, 09:55 AM   #7 (permalink)
cankIz
Senior Member

cankIz'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Mekan: Can'ın yanıbaşı
İlgi: Böyle bir saç boyası olsa

Alıntı:
Orjinal Gönderi : kronik-79 Mesajı Görüntüle
Merhaba
Ben grafik tasarım bölümünde okuyorum. Ödev olarak, saç boyasıyla ilgili bir ödev konumuz var. Boyanın özelliği, saçınızı istediğiniz zaman boyayıp, solisyonu ile çıkartabiliyorsunuz. İki kullanımlık bir kutu da olucak. Renkleri, kırmızı, bakır, kızıl, mavi siyah,bakır, kumral. Doğal bir boya.
Soruya gelince böyle bir ürün olsa kimler, neden kullanır? Fikirlerinizi almak istiyorum.
Bu arada bildiğim kadarıyla henüz böyle bir ürün yok.
Tamamen hayal ürünü)
Siz herhalde bu boyanın grafiksel çalışmalarını yapacaksınız. Afiş, ambalaj, vs...

Bunu dikkat çekmekten hoşlanan, enerjik, çok yönlü, aynı anda çok şey yapabilen, yenilikçi, ruh hali sıkça değişen ( kimi zaman romantik, kimi zaman gerçekçi vs...[ Bu bence çok iyi bir çıkış yolu olur ] ), farklı ortamlarda sıkça bulunan kişiler kullanmak isteyebilir. Bir de doğal olduğunu kesinlikle vurgulamalısınız. Bunun için de, saç boyasının renginde doğal objelerin görüntülerinden yararlanmak iyi bir fikir olabilir. Örneğin; kırmızı renk için, kırmızı bir çiçek, görsel olarak kullanılabilir, ya da bakır rengi için bakır... Aslında daha çok yazabilirdim ama yaptığınız fikir hırsızlığına girer sonra

Kolaylıklar diliyorum...

Son Düzenleme cankIz tarafından 17-03-2008 10:01 AM de yapıldı..
cankIz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Page generated in 0.08918 seconds with 8 queries Sayfa Boyutu (16405)