![]() |
![]() |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
REP Gücü : 5690
REP Puanı : 537691
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CIfs ile Pc deki Harddiske kayit nasil yapilir
olarak Pc nizde sunlari yapmalisiniz.
Denetim masasindan kullanici ayarlarina girerek bir hesap acmalisiniz . Kullanici adi ve parola vermelisniz acacaginiz hesaba. Misal kullanici adi dream ve parola olarak ise yine dream verelim. Simdi Pc mizde paylasima bir Klasör acmamiz gerekiyor kayit yapmak istediğimiz Filmler vey mp3 ler icin.Onun isminide misal ben dreambox verdim. Ben hdd nin C bölümünde actim Not:Kayit yapacaginiz icin kullaniciya değistirme yetkisi vermeyi unutmayin. Ve dreambox klasörünün icine ise 3 tane ayri klasör acalim movie >>> filimleri kayit yapacagimiz yer photo >>> fotolarimizi kayit yapacagimiz yer music >>> burasi ise mp3 lerimizi kayit yapacagimiz yer diye adlandiriyoruz Bunlarin ayri ayri yapmamizin sebebi ise filim ve mp3 ve fotolarimiz ayri ayri düzenli bir sekilde olmasi icin. Actigimiz paylasima Dreambox klasörünün dogru bir sekilde acip acmadigimizi su sekil ögrebiliriz . Pc mizde Baslat > Calistir > gidip ve cmd komutunu yazip enter tusuna basalim ve karsimiza cikan Dos ekranina ise net share yazalim ve enter tusuna basalim Simdi sira Dreamboxumuzda yapilacak ayarlarda Kumandadan dogur su sekil yapin. Menü > Einstellung > Experten > Kommunikation > mounts (freigeben) Ve yesil tusa basip mount yapalim ,hersey daha önce sirasi ile dogru yaptiysak mount ok yazisi gelecektir,ve ardindan sari tusa basarak ayarlari kayit yapalim. Bundan sonra filim kayit etmek istiyorsak kumandadan dogru Video tusuna basip record basip cekime baslar ,kayitlari durdurmak icin stop tusuna basmamiz kafi gelecektir. Bu yöntemle Seyir ettiyimiz kanallari cekme nin yaninda birde Pc mizde mount ettiyimiz Dreambox klasörünün icine filim atip veya mp3 veya fotolarimizi Dreamboxda seyir edebiliriz. Alıntıdır. |
|
|
|
| İlgili Linkler |
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
|
Türkiye saatine göre, GMT +3. Saat: 06:40 AM. |