![]() |
![]() |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
REP Gücü : 5690
REP Puanı : 537691
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dreambox cihazında internetin olup olmadığını anlama
Kumanda da
1-Mavi tuşa bas 2-Addonsa bas 3-Download install bas Eğer açılan pencereye bilgi listesi geliyorsa cihazda internet var demektir.Gelmiyorsa nette sorun vardır.Kontrol edin. |
|
|
|
| İlgili Linkler |
|
|
#3 (permalink) |
|
Super Moderator
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlgi: Dreambox cihazında internetin olup olmadığını anlama
Dowload ile başlar.
cam cam.config cam.plugins games locale... gibi yazılar.kolay gelsin Son Düzenleme bal650 tarafından 26-12-2007 07:52 PM de yapıldı.. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 2005
Mekan: EUROPE
REP Gücü : 6166
REP Puanı : 603393
REP Seviyesi :
DM500S serilerinde son yazılımlarda "addons" bilgi ile dolsa bile yayınlar gelmiyorsa ve "cam" restart fayda yapmıyor ise bu durumda cihazın fişini çekip takın ve sonrasında yayınlar OK olur. Her ne kadar kabul etmek istemesek te ben şahsen gemini 3.50 den sonra bu tür sorunla karşılaştım. 3.50 yüklü cihazlarım gayet stabil bir şekilde çalışıyorlar.
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 2005
Mekan: EUROPE
REP Gücü : 6166
REP Puanı : 603393
REP Seviyesi :
galiba öyle görünüyor ,çünkü hiç kopmuyor ne gbox ne de cccam .
ne kadar donmalar olsada kopma olmuyor gbox olarak 2.1b (2048) kullanıyorum. cccam olarak 2.04 cihazda da donmalar yok . yani kanalarda geçişlerde . bazı yazılımlarda cihazın "aplallaştığını" görüyorum. bunda çok iyi gidiyor benim bir kaç yerde cihazlarım var DM500S olarak ve hepsini sürekli bu yazılımla çalıştırıyorum artık. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Super Moderator
REP Seviyesi :
ip numaranla servere bağlanırsan dediğin doğru.serveri olmayan ne yapacak.o kadarını biliyoruz herhalde.ben normal netten bahsediyorum.bilenler biliyorki ,bu cihazlar card sharing için uygun cihazlar.
|
|
|
|