16-04-2008, 10:39 PM
|
#6 (permalink)
|
|
Super Moderator
Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: Zonguldak
|
İlgi: Zengin kadın delikanlıyı bozar mı?
Alıntı:
|
Finansal desteğe ihtiyaçları yok. Faturaları ödeyecek bir erkeği değil, ihtiyaç duydukları zaman duygusal destek sağlayacak bir erkek istiyorlar. Bir tatlı söz, sığınacakları bir çift şefkatli kol arıyorlar..."
|
cankIz bana cevap verdiğini düşünerek ve yukarıdaki alıntıya istinaden senin cevabın inanki Türkiye şartlarına uymuyor,uymaz ve uyamaz.Çünkü bizim kadınlarımızın finansal özgürlükleri yok ki..bence erkek egemenliği olmamalı ama içinde bulunduğumuz toplum yılarca kadının çalışmasını hoş karşılamamış ve onun yerini her zaman en alt seviyelerde tutmuş.Ne zamanki eğitim düzeyi yükselmeye başladı kadınlarımız yavaş yavaş kendi ayakları üzerinde durmaya başladılar.Ama daha yolun başındalar.Bak sen bile iki iğneli laf etmişsin ve kendini suçlu hissederek mesajını işi tatlıya bağlamak ister gibi bitirmişsin.Bu iş senin açından doğru ise bu doğrudur ve kimsenin düşüncelerine karşı çıkmaya hakkı yok.Benim eşim çalışıyor ve hayatı paylaşıyorsak,en önemlisi birbirimize güveniyorsak,arada sevgi varsa benden fazla kazanması kimi ilgilendirir.Daha iyi değilmi,bu zor hayat şartlarında para ne kadar çok olursa o kadar iyi olur kanısındayım.
Sorun bakayım eline asgari ücretten başka para geçmeyen insanlara ne cevap verecekler bu soruya.Artık o eski devirler bitti,eve giren 1 maaşla geçinmek için supermen olmak gerekiyor.Tuzu kuru olanlar bu işi delikanlılıkla bağdaştırabilirler ama bence hiçbir bağlantısı yok.
saygılarımla
O Da Bugündür...
|
|
|