Tek Mesajı Görüntüle
Eski 13-08-2005, 11:42 AM   #1 (permalink)
ikizbeyin
Guest

Tuttukları takıma ceza veriyorlar...

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, cezayı içlerine sindiremediklerini söyledi. Yıldırım, 'Disiplin Kurulu, tuttukları takımlara göre ceza veriyor. Oysa bu kurulun görevi talimatları uygulamaktır. Kimin, nasıl attığı belli olmayan bir olayda '6 polis tutanak tuttu' diye bir takıma ceza verilemez. Varsayım üzerine F.Bahçe seyircisinin cezalandırıldığı bu kararı biz camia olarak içimize sindiremiyoruz. Disiplin Kurulu Başkanı Adnan Türkkan, Tahkim Kurulu üyelerine F.Bahçe'ye ceza verilmesi için baskı yapmıştır' dedi.

Bu mu çözüm

'Everton maçında kapıların açılmasını istemedim. Yalnız P kapısından dışarıda birikmiş olan biletli ve biletsiz seyircilerin içeri alınmasını istedim. Kimseye de 'Arama da yapmayın' demedim' diyen Yıldırım, sözlerini 'Hazırlık maçı olduğu için federasyon ve hakem gözlemcisi yoktu. 55. madde uygulanmayacaksa, o vakit talimatlar niye yapıldı! Herkes kafasına göre hareket edecekse, kurullara ne ihtiyaç var. O vakit her stadın önünden geçen kurşunu atsın. Bu mu çözüm! O gün Beşiktaş'ın stadının kapanmasına karşıydık, bugün de Fenerbahçe'nin' şeklinde sürdürdü.

Hareketleri ***fi

Futbol Federasyonu'na da sitem eden Yıldırım, 'Biz bu federasyona, kuralları uygulasın, adalet dağıtsın diye oy kullandık. Aşiret düzeni devam etsin diye seçmedik. ***fi hareket ediyorlar. İcraatları eski federasyona benzemeye başladı. Keşke acele etmeyip, polis raporunu bekleselerdi. 'Kulüp başkanları, yöneticiler konuşmasın' diyorlar. İyi güzel de biz hakkımızı nasıl arayacağız? Ortada bir yanlışlık var. Yönetmelikleri uygulamayan, tuttuğu takımlara göre karar veren, üyelere baskı yapanlara karşı bizim hakkımızı kim savunacak?' diye konuştu.
  Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler

Page generated in 0.25234 seconds with 8 queries Sayfa Boyutu (15913)