Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > Popüler Uydu Alıcıları > Amstrad

LinkBack Konu araçları
Eski 17-12-2005, 12:44 PM   #1 (permalink)
lulyak
Senior Member

Giriş Tarihi: Jan 2005
Mekan: EUROPE
Arrow Amstrad Neosky İnfocast Mail kullanımı

MD 11200 NEOSKY UYDU ALICI CİHAZLARI

1. MPEG 4 Formatına Hazır ve Uygunluk:
Televizyon Firmaları MPEG4 yayınına başladıklarında , cihazın işletim sistemi buna uygun olduğundan gerekli parça değişimiyle uydu alıcı cihaz bu sisteme kolayca adapte olma imkanı sunmaktadır.

2. İnfocast mail Sistemi:
Uydu alıcı cihazınızda Hotbird ( ve Astra da olabilir) 12577 MHz , Horizantal , 27500 , ¾ frekansını tarattığınızda bilgisayarınızdan e-mail veya GSM(cep) telefonunuzdan mesaj atabilirsiniz.Bunu yapmak için izleyeceğiniz yol :
Bilgisayardan e-mail gönderme:
Her neosky uydu alıcısına ait bir kimlik numarası mevcuttur. Bunu cihazdan
Menü
Neotion…(ok)….İnformation
…..Service…….…Video Link
……..(ok).......Infocast mail**
…………….…Mail Settings
**Infocast mail bölümüne girdiğinizde sol üst köşede 10 haneli rakamları göreceksiniz. Bu rakamlar sizin cihazınızın kimlik numarası olmaktadır ve bunu bir yere kayıt ediniz. Daha sonra www.infocastmail.com adresine girip Türk Bayrağının olduğu kısmı tıklayınız. Karşınıza çıkan sayfadan, cihazdan aldığınız numarayı kullanarak mailinizi gönderebilirsiniz.
Alicinin adresi…bu kısma cihazdan aldığınız numaraları

Your nickname…Kendi Adınız

Servis adi....Uydu ismi

Konu…Bir konu

Mesaj…..Bu kısmada mesajınızı yazınız

Karakter Sayisi :
Alicinin adresi…bu kısma cihazdan aldığınız numaraları

Your nickname…Kendi Adınız

Servis adi....Uydu ismi

Konu…Bir konu

Mesaj…..Bu kısmada mesajınızı yazınız

Karakter Sayisi :
Bir resim dosyası ekle:

GSM (cep) telefonunuzdan Mesaj Gönderme:
Mesajınıza , cihazdan aldığınız numarayı yazarak sonuna H harfi ekleyip boşluk bırakmadan mesajınızı yazınız. Mesajı + 33 6 72 80 05 15 telefon numarasına gönderiniz.Türkçe karakterler kullanmayınız.Cihazınızı kapattığınızda ‘NAIL’ yazısı gözükecektir. Mail aldığında kırmızı led yanıp sönecektir.

3. Neotion Video Link Sistemi ile Bilgisayara Kayıt imkanı:
www.netionbox.com adresinden Download-Software kısmına giriniz.Burada
NEOTION_Video_Link_Instant_Record_Edition.exe programını bilgisayarınıza kurunuz.

4. Yerleşik @sky modul ve kart okuyucu imkanı:
Uydu cihazınızda yerleşik ( embedit ) kart yuvası bulunmaktadır. Bu sayede orijinal smart kartlarınızı ( Örnek olarak LİG TV ) çalıştırabilrsiniz.
lulyak Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 17-12-2005, 01:04 PM   #2 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
Teşekkürler lulyak güzel calışma olmuş ellerine sağlık:icon_sunn
kaya22 şuan çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-06-2006, 11:39 AM   #3 (permalink)
spyboy
Junior Member

Giriş Tarihi: Jun 2006
anlatım için sağol
spyboy Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-07-2006, 10:03 AM   #4 (permalink)
tunacan
Junior Member

yardımların için teşekkürler
tunacan Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-08-2006, 12:29 PM   #5 (permalink)
gmlty
Junior Member

Giriş Tarihi: Mar 2006
Arkadaş söylediğiniz şekilde yaptım ama mail alamıyorum.Cihazı kapadığımda nail yazıyor ama yazı veya resim göremiyorum.Bir sorunmu var.
gmlty Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-08-2006, 12:46 PM   #6 (permalink)
lulyak
Senior Member

Alıntı:
Orjinal Gönderi : gmlty
Arkadaş söylediğiniz şekilde yaptım ama mail alamıyorum.Cihazı kapadığımda nail yazıyor ama yazı veya resim göremiyorum.Bir sorunmu var.
Moduldeki bilgileri bi yazarmısın* ve de şu ana yeni numara Astra uydusundan almanız gerekiyor.
lulyak Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-08-2006, 02:56 PM   #7 (permalink)
gmlty
Junior Member

Giriş Tarihi: Mar 2006
Alıntı:
Orjinal Gönderi : lulyak
Moduldeki bilgileri bi yazarmısın* ve de şu ana yeni numara Astra uydusundan almanız gerekiyor.
Chip versiyon 40.A5
INFOCASTMAİL Version 40.86

Ama birde denmişki hotbirt de olur.Astra yok.Astradan oluyorsa nosu nedir.
gmlty Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-04-2007, 09:45 AM   #8 (permalink)
seyfettin63
Junior Member

resim gönderemiyorum
yardımınıza ihtiyaç vardır.saygılarımla.
seyfettin63 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-04-2007, 10:23 AM   #9 (permalink)
lulyak
Senior Member

Alıntı:
Orjinal Gönderi : seyfettin63
resim gönderemiyorum
yardımınıza ihtiyaç vardır.saygılarımla.
O infocast sistemini desteklemeyi kestiler galiba.
lulyak Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-06-2008, 10:50 AM   #10 (permalink)
seyfettin63
Junior Member

İlgi: Amstrad Neosky İnfocast Mail kullanımı

merhabalar uyduma mesaj atmak istiyorum.detayları hakında bilgilendirirseniz sevinirim.saygılarımla.
seyfettin63 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık