|
||
|
|
#26 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 2005
Mekan: EUROPE
|
Alıntı:
F36 yazılımı daha iyi sonuçlar vermedi.Belki sizlere sunulacak yazılımlar daha yüksek rakamlı olcaktır. Bence bekleyin. ''Sabreden derviş,muradına ermiş'' |
|
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#27 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2006
|
slm arkadaşlar bende r3r cihaz var f36 yazılımını kesinlikle önermiyorum turksat ta cihaz kilitlenip kalıyor sayın hocam nedeni nedir acaba 2 çeşit loader kullandım yine aynı hata verdi boot 1.17 yardımlarınızı bekliyorum
|
|
|
|
|
|
#30 (permalink) | |
|
Technical Admin
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#31 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
|
sat 8065 dcı 3r3 önceden emu yüklenmemiş.boot 1.17 attım arkasından f35 yazılımını yükledim kanal taraması yaptım trt ve kanal 7 ye kadar kanal taraması yaptı.sonrası es geçti.tekrar reset attım tarama yaptırdım hiç yayın almadı.nerde hata yaptım.teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
#33 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
Junior Member
|
özür dilerim demek istediyim bu cihazda daha önceden emusuz orjinal yazılım varken yayınları alıyordu..cihaz sat 8065 dcı silverline gri kasa 3r3 tek scartlı.eski halinede gelse sorunum yok..emudan falan vazgeçtim bunu düzeltebileceyim başka bir yazılım yokmu..saygılar
|
|
|
|
|
|
#37 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#38 (permalink) |
|
Junior Member
|
lulyak arkadaşım size zahmet verdim ama olmadı..diyorum acaba hani vestel DVB 4 lerde parelel ve ****** denilem 2 farklı yazılım var kullanılan işlemciye göre tabi bu durumda sinyal olduğu halde yayın almıyor..şimdi diyeceyim şu acaba böyle bir durum söz konusu olabilirmi..aynı cihazdan elimde yok olsa cihazdan cihaza yükleme yapacağım ama yok...eğer mümkünse ve öyle bir durum varsa orjinal yazılımı rica etsem..gerçi yüklemedim ama 8055 fta yazılım yüklesem olurmu...teşekkürler...
|
|
|
|