Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > Popüler Uydu Alıcıları > Amstrad

LinkBack Konu araçları
Eski 26-02-2006, 07:15 PM   #26 (permalink)
lulyak
Senior Member

Giriş Tarihi: Jan 2005
Mekan: EUROPE
Alıntı:
Orjinal Gönderi : mentorm
new r3x f36 tv cabo nagra 2 ok #***********
Arkadaşlar, Lütfen anlayışlı olunuz.Bu tamamen kwndi iyiliniz için bir uyarıdır. Cihazlarınızın güvenliği açısından: Sadece Amstrad şirketinin verdiği yazılımları yükleyiniz!
F36 yazılımı daha iyi sonuçlar vermedi.Belki sizlere sunulacak yazılımlar daha yüksek rakamlı olcaktır. Bence bekleyin.
''Sabreden derviş,muradına ermiş''
lulyak Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 26-02-2006, 07:17 PM   #27 (permalink)
lulyak
Senior Member

Alıntı:
Orjinal Gönderi : funkyc
bende md 11000 fta modeli var yazılımları nerden bulabilirim??
Size gerek yazılım burada:http://www.waadaa.net/phpbb/download.php?id=770
Kolay gelsin.
lulyak Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-02-2006, 03:17 AM   #28 (permalink)
mentorm
Junior Member

mentorm'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2006
sory lulyak
mentorm Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-03-2006, 09:07 AM   #29 (permalink)
sevdalin_tr
Junior Member

Giriş Tarihi: Feb 2006
slm arkadaşlar bende r3r cihaz var f36 yazılımını kesinlikle önermiyorum turksat ta cihaz kilitlenip kalıyor sayın hocam nedeni nedir acaba 2 çeşit loader kullandım yine aynı hata verdi boot 1.17 yardımlarınızı bekliyorum
sevdalin_tr Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-03-2006, 11:21 AM   #30 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
Alıntı:
Orjinal Gönderi : sevdalin_tr
slm arkadaşlar bende r3r cihaz var f36 yazılımını kesinlikle önermiyorum turksat ta cihaz kilitlenip kalıyor sayın hocam nedeni nedir acaba 2 çeşit loader kullandım yine aynı hata verdi boot 1.17 yardımlarınızı bekliyorum
yazılımı yükledikten sonra cihazınızı resetliyormusunuz birde onu denemenizi tafsiye ederim ben şahsen denemedim f36 yazılımını ama böyle bir sorun olsa @lulyak arkadaşımız denemeden yazılım vermez
kaya22 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-03-2006, 01:25 PM   #31 (permalink)
lulyak
Senior Member

Alıntı:
Orjinal Gönderi : sevdalin_tr
Cihazınızı resetledinizmi?Mutlaka resetleyin.
lulyak Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-03-2006, 11:49 AM   #32 (permalink)
ugudi
Junior Member

Giriş Tarihi: Mar 2006
sat 8065 dcı 3r3 önceden emu yüklenmemiş.boot 1.17 attım arkasından f35 yazılımını yükledim kanal taraması yaptım trt ve kanal 7 ye kadar kanal taraması yaptı.sonrası es geçti.tekrar reset attım tarama yaptırdım hiç yayın almadı.nerde hata yaptım.teşekkürler..
ugudi Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-03-2006, 12:04 PM   #33 (permalink)
lulyak
Senior Member

Alıntı:
Orjinal Gönderi : ugudi
sat 8065 dcı 3r3 önceden emu yüklenmemiş.boot 1.17 attım arkasından f35 yazılımını yükledim kanal taraması yaptım trt ve kanal 7 ye kadar kanal taraması yaptı.sonrası es geçti.tekrar reset attım tarama yaptırdım hiç yayın almadı.nerde hata yaptım.teşekkürler..
Sadece Türksat ve Hotbırd izliyor iseniz bunu yükleyin:
Dosya Ekleri
Dosya Tipi: zip 060106_iso_r3rd.zip (594.9 KB, 19 görüntülendi)
lulyak Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-03-2006, 01:10 PM   #34 (permalink)
ugudi
Junior Member

arkadaşım maalesef düzelmedi cihazın orjinal yazılımındayken gayet güzel yayın alıyordu..bir çok 3r3 yazılımıda denedim.şimdi orjinal yazılım arıyorum acaba mümkünmü...
ugudi Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-03-2006, 01:30 PM   #35 (permalink)
lulyak
Senior Member

Yapacağınız şu: bir kaç defa cihazınızı resetleyin. Orijinal yazılım dediğinde neyi istiyorsun? Emusuz mu?
lulyak Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-03-2006, 02:01 PM   #36 (permalink)
ugudi
Junior Member

özür dilerim demek istediyim bu cihazda daha önceden emusuz orjinal yazılım varken yayınları alıyordu..cihaz sat 8065 dcı silverline gri kasa 3r3 tek scartlı.eski halinede gelse sorunum yok..emudan falan vazgeçtim bunu düzeltebileceyim başka bir yazılım yokmu..saygılar
ugudi Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-03-2006, 02:18 PM   #37 (permalink)
lulyak
Senior Member

Alıntı:
Orjinal Gönderi : ugudi
özür dilerim demek istediyim bu cihazda daha önceden emusuz orjinal yazılım varken yayınları alıyordu..cihaz sat 8065 dcı silverline gri kasa 3r3 tek scartlı.eski halinede gelse sorunum yok..emudan falan vazgeçtim bunu düzeltebileceyim başka bir yazılım yokmu..saygılar
Hemen vazgeçmeyin: bunu deneyin,ama bu şekil Önce cihazınızı restleyiniz.daha sonra bu yazılımı yükleyin.Umarım olur.Sorun devam ederse size En eski emusuz yazılımı vereceğim.Kolay gelsin!
Dosya Ekleri
Dosya Tipi: zip 051125_iso_r3rd.zip (597.3 KB, 13 görüntülendi)
lulyak Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-03-2006, 02:34 PM   #38 (permalink)
ugudi
Junior Member

lulyak arkadaşım size zahmet verdim ama olmadı..diyorum acaba hani vestel DVB 4 lerde parelel ve ****** denilem 2 farklı yazılım var kullanılan işlemciye göre tabi bu durumda sinyal olduğu halde yayın almıyor..şimdi diyeceyim şu acaba böyle bir durum söz konusu olabilirmi..aynı cihazdan elimde yok olsa cihazdan cihaza yükleme yapacağım ama yok...eğer mümkünse ve öyle bir durum varsa orjinal yazılımı rica etsem..gerçi yüklemedim ama 8055 fta yazılım yüklesem olurmu...teşekkürler...
ugudi Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla