|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 2005
Mekan: EUROPE
|
AMSTRAD F38 Polsat Fix Yazılımları
Amstrad cihazlarda polsat fix f38 yazılımları çıktı.Tarafımından test edildi ve burada sizlere sunuyorum.kolay gelsin ve hayırlı olsun!
Son Düzenleme tayfuncum tarafından 02-02-2007 09:18 AM de yapıldı.. |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#3 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
|
lulyak arkadaş ilgine çok teşekkür....sana yine sorum olacak benim amstrad 8065 dcı makinam r3r yazılımı alıyor..onu R3x yapmak istiyorum flaşör üzerinde 40 vf yazıyor....bunu yapabilirmiyim..ilgili araçlarım var...ilgilenirsen çok sevinirim...birde şuan makinamda f35 yazılımı var multiler gitti ...bilmeni isterim hoşca kal....
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2006
|
Benim flash sst 39vf800A 1mb lık bunu 2mb lık hangi modelle değişeceğim ben bi ara bulmuştum 39 vf 160A aynı olması lazım kataloğu kaybettim olurmu acaba yoksa başka model no lumu takmak lazım yardım edersen sevinirim.R3X i yüklerken flash programlayıcı gerekecekmi yada bilgisayardan atabliyormuyuz.Yada bu flash nereden değişebilirim.İnternet adresi verirsen sevinirim...
|
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
|
lulyak ustanın dikkatine !...ben r3r yazılımı alan makinamı r3x yapmak istiyorum gerekli donanımlarım var(r3x ' e çevirme dosyaları)flaş üzerinde.400 v 47 uf yazıyor...hocam dijitali açtım flay hangisi orta boy pile benzer bir şey var flaş omu ?onun üzerinde de 400 v 47 uf yazıyor bana yardımcı olursan sevinirim. Selamlar amasyalı hakan
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Senior Member
|