![]() |
![]() |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Special Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Antalya\Kemer
REP Gücü : 4607
REP Puanı : 458626
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Amstrad r3m r3r r3x F46 12.04.2006 Yazılımları:
amstrad r3m r3r r3x polsat auto ok emu yazılımları
Not:Yazılımlarda Cİ modellerde Reality modul okumada problemler giderildi. D+ Hispasat uydusundaki yayınlardaki donmalar giderildi.Göremediğimiz başka hatalar var'sa ,lütfen foruma yazalım! 1mb yazılımlarda donma sorunları giderildi. Son Düzenleme kemalseymen tarafından 18-03-2008 12:30 AM de yapıldı.. Sebep: eski yazılımlar silindi ve topik kapatıldı |
|
|
| İlgili Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 2005
Mekan: EUROPE
REP Gücü : 6360
REP Puanı : 622724
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazılımlar için teşekürler, ben denemeleri yaparken siz foruma koymuşsunuz.
Neosky Yazılımını da buraya koyuyorum: Son Düzenleme kemalseymen tarafından 18-03-2008 12:31 AM de yapıldı.. |
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 2005
Mekan: EUROPE
REP Gücü : 6360
REP Puanı : 622724
REP Seviyesi :
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
REP Gücü : 19
REP Puanı : 917
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekür ederim bende öyle yaptım ama emu yok emu açılmıyor tarfleri yapıyorum bir yerde hata var sanırım yen emu yazılım atmak lazım bu versiyona hangi yazılım ata bilirim
|
|
|