![]() |
![]() |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
REP Gücü : 197
REP Puanı : 18785
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
amstrad sat-8065 dcı yardım!!!!
arkadaşlar elimdeki bu cihaz açılıyor 4- 5 saniye gösteriyor ve açılıp kapanıyor.. sürekli bunu tekrarlıyor.. acaba ne tür bir arızası var.. ilgili arkadaşların yardımlarını bekliyorum...amstrad sat-8065 dcı
|
|
|
|
| İlgili Linkler |
|
|
#4 (permalink) | |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
REP Gücü : 4423
REP Puanı : 439263
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
REP Gücü : 197
REP Puanı : 18785
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cihaza yazılım attım ve tarattırma yaptım..herşey normal. izlerken kanalı duruyor ve ekranda GEÇERSİZ SERVİS yazıyor.. tarama yaptırırken hiçbir sorun çıkarmıyor.. bütün kanalları sorunsuz tarıyor. fakat izlemeye geçince bu sorunu çikarıyor..10 saniye çalışıp duruyor.tekrar kapatıp açınca düzeliyor ve 10 saniye sonra tekrarlıyo aynı hatayı. yani sinyal olduğu halde yayını göstermiyor ekranda GEÇERSİZ SERVİS yazısı beliriyor..bir türlü anlayamadım bu arızayı
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
REP Gücü : 4423
REP Puanı : 439263
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cihazi resetledinizmi, yani fabrika ayarlarına döndünüzmü ?Yapmadıysanız şiddetle tavsiye ederim. Eğer ki sorun yine devam edr ise cihazın kapağını açıp flash'a bi bakın. Şansınız var ise 2mb olabilir.Tabi ki bu sadece bir ihtimal.ama flash 1mb ise ,bence merkez servise başvurunuz. http://www.amstrad-tr.com/
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2006
REP Gücü : 0
REP Puanı : -2960
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
8065 geçersiz servis sorunu çözümü
arkadaşlar 8065 dcı cihazların kart yuvaları soketi gevşedigi için sinyal var ama kanalları göstermez bunu düzeltmek için cihazın içini açıp kart yuvasını tam takılmasını saglamanızdır
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2006
REP Gücü : 0
REP Puanı : -2960
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cihaz kilitlenmesi cihazın açılıp kapanması
bu sorun genellikle 1 mb cihazlarda olur bu sorunu düzeltmenin yolu güncel yazılım ve boot yükselmektir boo_r3r_1.17 cihazınıza yüklemeniz gerekir
|
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|