|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
Mekan: Hayret sevgilim var:D
|
Hangi Oyunları Bitirdiniz???
eet arkadaşlar hangi oyun veya oyunları bitirdiğiniz.... ben age of emires 3, comman and conquer 1-2 , fry cry , the punisher , pprens of persia, carbon,yüzüklerin efendisi,taksi 3 daha varda hatırlamıyorum
![]() PEKİ SİZ???????? |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
|
Başladığım her oyunu bitiririm, aklıma gelenlerden bir kaçını sayayım,
NFS Underground, Underground2, Most Wanted, Carbon Prince of Persia(bütün serileri) Far Cry F.E.A.R The Punisher Max Payne Call of Duty 1-2-4 Hitman 2-3-4 Battlefield 2142 Splinter Cell 2-3-4 Lord of The Rings Star Wars Jedi Knight Spider Man 1-2 Gta Vice Vity Medal of Honor(bütün serileri) Call of duty 4'üde ekledim CrySis Hellgate London Son Düzenleme ByKuzguN tarafından 27-03-2008 03:01 PM de yapıldı.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Senior Member
Giriş Tarihi: Feb 2007
|
Alıntı:
![]() bu arada hatırladıklarımdan söyliyeyim... far cry commandos 2-3 5-10 sefer rise of nations ![]() bi de e-kolay ın o***inde baya bir bitirmişliğim var hehehe |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
|
bende
armies of exigo carbon far cry Lord of The Rings the punısher age of empires 3 bloodrayne 2 infernal hell forces the seterlers warcraft 3 ??? ??? daha vardırda hatırlamıyom ki Son Düzenleme yusuf06 tarafından 02-09-2007 01:37 AM de yapıldı.. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Special Member
![]() Giriş Tarihi: Dec 2005
|
İlgi: Hangi Oyunları Bitirdiniz???
age of empires1
age of empires2 age of empires3 age of mythology age of mythology:the of titans madel of honor uru :beyond spiderman 1 spiderman 2 revolt need for speed 2 need for speed hot pursiut need for speed carbon Son Düzenleme karagun tarafından 10-02-2008 11:11 PM de yapıldı.. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
|
armies of exigo
the punısher age of empires 3 warcraft 3 age of empires1 age of mythology age of mythology the of titans Far Cry F.E.A.R Max Payne 1 Max Payne 2 Call of Duty 1-2 splinter Cell 2 Lord of The Rings Gta Vice Vity Medal of Honor 1 allient Medal of Honor 2 passifict Call of duty 4 SELL SHOCK half life 1 half life 2 done 2000 star craft ve expantıons'u war craft 1 ve 2 Hatırlaya bildiklerim bunlar. yanlız evde oyun arşivimde yaklaşık 800 adet oyun var. ötesini siz düşünün. strateji ve savaş oyunları favorimdir.
TEK BİR İMZA YETER ![]() Son Düzenleme kızıltılkı tarafından 27-03-2008 07:19 PM de yapıldı.. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
|
Alıntı:
![]() şaka bi yana oyun konusunda yalnız olmadığıma sevindim arşivde bayağı sağlammış hani bende bile yok okadar oyun |
|
|
|
|