|
||
|
|
#29 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: İSTANBUL/Ş.SARAÇOĞLU STD.BİRGÜN HERKES FB.Lİ OLMASIN OMUTLULUK BİZDE KALSIN
|
İlgi: En Utandığınız An!
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
|
İlgi: En Utandığınız An!
Üniversitede ilk yılım , ilk sınavım. Korkuyorum heycanlıyım. Yaşım da herkesten küçük söylemesi ayıp. Çocukmuşum gibi davranan davranana . Abiler, ablalar bi korkutmuşlar ki "bu hoca şöyle bu hoca böyle kazık sorar" diye artık varın halimi siz düşünün. Tam sınava gireceğiz bi arkadaş geldi ; "Mahvoldum, hiç çalışamadım , napcam ben" diye yakınıyo. "Tamam" dedim önlü arkalı oturalım yardım ederiz birbirimize
. 200 kişilik anfi bişey olmaz diye sınava başladık. Ben iyi gidiyorum ama takıldım biyerde. Emin değilim cevaptan dedim öndekine sorayım. Amaaan adam bir yazıyor bir yazıyor hiç çalışmayan arkadaş destan diziyor. Yalnız yazısı o kadar kötü ki bişey okumak imkansız. Diyeceğim hadi ben kendimden geçtim elimdekilerle de iyi not alırım ya bu zavallının yazısını hoca okuyamazsa nolcak. Uyarmaya çalışıyorum olmuyo . O sırada önden bi ses : "HEY SEN ARKADAKİ !!!!! Kendi kağıdınla ilgilen" . Sanırım kalp krizine yakın bi şeyler geçirdim o sırada ama tam hatırlamıyorum. Bulanık... Neyse sonuç?? Arkadaş 80 felan almıştı ben 68 di galiba.Bu bana ders oldu. Hayatımda yaşadığım en utanç verici en acımasız deneyimdi bu.... ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|