|
||
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: İSTANBUL/Ş.SARAÇOĞLU STD.BİRGÜN HERKES FB.Lİ OLMASIN OMUTLULUK BİZDE KALSIN
|
İlgi: En Utandığınız An!
Öncelikle yüce Raabbim kimseye utanılacak şey vermesin
Çok küçüktüm....Memlekette bağda çalışıyorduk üzüm zamanı...Masada dayımlar falan kalabalık öğle yemeği yiyorduk...Nedense bir gülme krizi tuttu..çocuk çok sayıda malumunuz kaç aile birden.kalıyoruz O sırada gülecem derken ağzımda ne varsa masaya püskürttüm...İyi bir fırça yiyecem derken.....Ama masda kiler beni utandırmamak için yemeğe devam ettiler...o anı çok küçük olmama rağmen unutamam çok utanmıştım |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
|
Alıntı:
ikinciside, bi an gözümün önüne geldide acayip utandırmıştır bea |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: İSTANBUL/Ş.SARAÇOĞLU STD.BİRGÜN HERKES FB.Lİ OLMASIN OMUTLULUK BİZDE KALSIN
|
Ya hocam o günden beri...nasıl anlatsam bilmemki.baya bir derin iz bırakmış demekki bende.daha ilkokula bile gitmiyordum...Bütün büyüklerim hiçbir şey olmamış gibi anlayışla karşılayıp yemeğe devam etmeleri....ne bileyim bana o yaşımda acaip bir ders olmuştu...
|
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
|
8-9 yaşlarında misafirliğe gitmiştik ev kalabalık 3-4 çocuk tavşan gibi zıplıyorduk zıpladım inerken ayıptır söylemesi acayip yellendim evden nasıl kaçtığımı anlatamam bir kaç yıl hikayesi sürdü bazen gene karşıma çıkar
hatırlıyormusun bir gün böyle birşey olmuştu diye neredeyse 40 yaşına geldim halen hatırımda ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
|
Alıntı:
![]() Allah iyiliğini versin usta kopardın beni yaw ![]() ![]() ![]() çocukken olur böle şeyler ama ![]() |
|
|
|
|