|
||
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
İlgi: Aldatmak...
en sevdıgım laflardan bırıde sudur bıde solerler..
ınsan aldatırsa anca kendını aldatır ne alakaysa konuya gecelım...![]() sımdı aldatmak dedıgımız sey doganın geregıdır...yanı erkek ve dısıden olusan kombınasyon da erkegın vazıfesı gucu ve yetenegı el verdıkce bırden fazla dısıyı dollemektır ..dolayısıyla ınsanda dusunebılen hayvan dıyolar buda bana garıp gelır ınsanda bı hayvandır kardesım frekansı daha gucludur ...neyse yanısonuc olarak kısı evlendıgınde eşiyle çiftlestıkten bır muddet sonra akabınde gelen cınsel bırlesmelerden ılk hazzı almamaya baslar..bu tabıat kanunudur...tabıat derkı bebişim senın bu xx kromozumunun bu kombınasyonuyla yaptıgın ureme ıslemını takdır edıyorum helalın var ama lakın bana farklı kombınasyon lazım cesıtlılık yanı bana baska dısılerdende yavru ver verkı seleksıyon ıcın alternatıf cogalsın....hadı işe koyul der dedıgı anda aldatma safhasına gecıs baslar hovardalık capkınlık dıger ısımlerıdır... kaya cılıngıroglu hulya avsarı bu tabıat kanunu yuzunden daha gorsel anlamda zayıf olan ferayeyle aldatmıstır....daha cok ornek vardır ama onlar yakalanmamıstır tamamemen kayanın mallıgıdır ![]() yanı sonuc olarak ınsan dedıgımız komplıke yapı tek eslılıge musaıt degıldır.... ![]() bayanlarda nasıl bılemıyorum....empatı kurma sansım yok
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: Zonguldak
|
aldatmak aldatılmak en uyuz olduğum kavram.Bunun yerine cesaretsizliği yüzünden yalan söyleme tabiri kullanılsa dah iyi olur.Partnerini sevmeyen yada onda olmayan birşeyleri arayan insan delikanlıca bunu ona söylesin ve bundan sonra "onsuz" ne yapacaksa yapsın.
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: Samsun
|
İmanı ve itikatı zayıf olan, içinde Allah korkusu olmayan insanların, eşinede saygı ve sevgi göstermesi beklenemez.
Saygı ve sevgi olmayan her yerdede her türlü melanet hazırdır zaten. Bilmem anlatabildim mi? |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, Uyuz Adam | |