|
||
|
|||||||
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Msn sohbetleri aldatma sayılır mı? | |||
| Evet sayılır. |
|
10 | 66.67% |
| Hayır sayılmaz. |
|
1 | 6.67% |
| Fikrimi yorumda belirticem. |
|
4 | 26.67% |
| Oylayanlar: 15. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2007
Mekan: Can'ın yanıbaşı
|
İlgi: Msn Muhabbetleri Aldatma Sayılırmı?
Bu, o an beyninizden geçenlerle alakalı bişey bence. Klasik Türk erkeklerinin beyninden başka birşey geçmeyeceğine göre
( Sözüm meclisten dışarı sayılabilir de sayılmayabilir de, herkes birbirinden farklı) kesinlikle aldatma sayılır. Ama sadece MSN değil, bir bakış bile aldatmaya girebilir duruma göre. O yüzden herkes kendinden sorumlu. Dürüstçe "evet aldatıyorum ya da hayır aldatmıyorum" diyebiliyorsanız, olay bitmiştir. Bilinmesi gereken tek şey aldatıyorsanız, insan kategorisinde değilsiniz demektir... |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: Samsun
|
Evet sayılırı işaretledim.
Ama fikrimide yazmadan edemeyeceğim. MSN'de, sokakta, işte; kısacası her yerde ve her zaman kişinin kalbinden geçendir aslolan. MSN'dede sırf bu niyetle yapılan sohbet tabiiki de bal gibi aldatmadır. |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Hendek-Beyazsaray
|
Niyet önemli bence bunu karıştırmamak lazım bir insan bir amac için arayıp bilgi fikir alması aldatma olamıycana göre niyet önemli diyorum.
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Member
![]() Giriş Tarihi: May 2007
Mekan: SKANDAL:)
|
bu işi yapmayan yok benim tanıdığım bütün herkes msnde çette yazıları okusanız aldatmanın alası oluyor ama milletin haberi yoooh bazen acıyorum erkeklere muhhahahah..!!
|
|
|