|
||
|
|||||||
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: En İyi Haber Veren Gazeteler Hangisi? | |||
| HÜRRİYET |
|
9 | 31.03% |
| SABAH |
|
5 | 17.24% |
| AKŞAM |
|
2 | 6.90% |
| POSTA |
|
4 | 13.79% |
| CUMHURİYET |
|
3 | 10.34% |
| TÜRKİYE |
|
2 | 6.90% |
| VATAN |
|
2 | 6.90% |
| DİĞERLERİ |
|
10 | 34.48% |
| Çoklu oylama yap Oylayanlar: 29. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#3 (permalink) |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: Samsun
|
Hocam sizin beğendiğiniz gazetelere sözüm yok ama benimde Vatan gazetesi hoşuma gidiyor.
Üstelik satış bilgilerine bakarsanız şu an Türkiye'nin en çok satan gazeteler sıralamasında ilk üç sırada olan ve çoğu zamanda birinci olan bu gazeteyi ankete hiç koymamışsınız, bence bu bir eksiklik. İmkanı varsa onuda koyarsanız iyi olur. Selamlar. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Co Administrators
Mekan: Samsun
|
Öncede belirttiğim gibi, çok sıcak ve güncel haber sunumuyla, yorumları, köşe yazarları, spor sayfaları ve en önemliside hiç bir guruba bağlı olmadığından tarafsız olmasıyla bence en iyisi Vatan diyorum.
Bu arada tarafsız ve demokratik olacaksak, lütfen ülkemizin en önemli ve en eski gazetelerinden biri olan Milliyet'ide başlık olarak koyalım. Selamlar. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
|
Okumuyorum.Yanlış anlaşılmaması için sebebini de yazayım. Maalesef pek çok gazete, ya siyasi bir grubu temsil etmekte, ya da tüzel kişileri. Birçoğu objektif değil, olanlar da maalesef yeterli kalitenin altında ( istisnalar hariç).Bu yıllardır böyle gelmiştir, böyle de gideceğe benziyor. Yazılı basına maalesef güvenmiyorum (şahsen).
|
|
|
|