|
||
|
|||||||
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: En Çok Hangi şehri gezip görmek istersiniz? | |||
| İstanbul |
|
5 | 21.74% |
| Roma |
|
4 | 17.39% |
| Pekin |
|
3 | 13.04% |
| Tokyo |
|
6 | 26.09% |
| Londra |
|
2 | 8.70% |
| Barcelona |
|
3 | 13.04% |
| Paris |
|
5 | 21.74% |
| San Francisco |
|
2 | 8.70% |
| Maldivler |
|
3 | 13.04% |
| Diğer |
|
5 | 21.74% |
| Çoklu oylama yap Oylayanlar: 23. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
|
En Çok Hangi Şehri Görmek İstersiniz?
Evet Arkadaşlar bu dünyada sizce gezilmesi gereken en güzel şehir neresi? Biliyorum Hepsi birbirinden güzel yerler o nedenle anketi çoktan seçmeli yaptım..
saygı ve sevgiler.. |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#4 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
|
Alıntı:
saygılar.. |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: Samsun
|
İmkanım olsada listedeki bütün şehirleri gezebilsem, ama bu mümkün değil zaten. Fakat bence çok önemlibir şey daha varki; henüz güzel ülkemde gezemediğim birçok şehir varken yabancı şehirleri düşünmek hayaldende öte birşey.
Bugüne kadar ülkemde henüz 16 ili ve bazı ilçelerini gördüm, gezdim. Görülüyorki daha benim kendi ülkemde gezmem gereken ne kadar çok yer var. Önce bunları bir bitirelimde, ( Ömrümüz ve cebimiz yeterse tabii ) ondan sonra dışarılara bakarız. Ne kadar gerçekçi bir mesaj oldu değilmi. Ama ne yaparsınız gerçekler bazen hayal kurmayı bile engelliyor böyle. İşte bu yüzden benim en büyük hayalim; Yaz'ın herhangi bir ayında eşimle ve kendi arabamla, toplam bir ay sürecek tam bir Türkiye Turu yapabilmek. İnşallah Allah (cc) bunu bana nasip eder. Selamlar.
|