Geri Git   Number 1 Forum Group > SERBEST KÜRSÜ > Anketler

Anket Sonuçlarını Görüntüle: En Çok Hangi şehri gezip görmek istersiniz?
İstanbul 5 21.74%
Roma 4 17.39%
Pekin 3 13.04%
Tokyo 6 26.09%
Londra 2 8.70%
Barcelona 3 13.04%
Paris 5 21.74%
San Francisco 2 8.70%
Maldivler 3 13.04%
Diğer 5 21.74%
Çoklu oylama yap Oylayanlar: 23. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz

LinkBack Konu araçları
Eski 09-02-2006, 12:40 PM   #1 (permalink)
SametCan
Senior Member

Giriş Tarihi: Jun 2005
En Çok Hangi Şehri Görmek İstersiniz?

Evet Arkadaşlar bu dünyada sizce gezilmesi gereken en güzel şehir neresi? Biliyorum Hepsi birbirinden güzel yerler o nedenle anketi çoktan seçmeli yaptım..
saygı ve sevgiler..
SametCan Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 09-02-2006, 01:06 PM   #2 (permalink)
SABIRLI
Senior Member

SABIRLI'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
Tokyo,Roma,Pekin yazdım...Gerçi hiçbiri hakkında nasıl bir yer olduklarına dair bilgim yok ama merak edip de giderim yani...
SABIRLI Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-02-2006, 02:01 PM   #3 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
İstanbul ..
ByKuzguN şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-02-2006, 02:18 PM   #4 (permalink)
SametCan
Senior Member

Giriş Tarihi: Jun 2005
Alıntı:
Orjinal Gönderi : AKINDAYIM
Tokyo,Roma,Pekin yazdım...Gerçi hiçbiri hakkında nasıl bir yer olduklarına dair bilgim yok ama merak edip de giderim yani...
O zaman soruyu değiştiriyorum.Sanırım öyle daha güzel olacak..
saygılar..
SametCan Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-02-2006, 05:10 PM   #5 (permalink)
bal650
Super Moderator

bal650'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
İstanbul'u bi güzel gezmek isterim.
bal650 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-02-2006, 05:21 PM   #6 (permalink)
marlboro
Senior Member

marlboro'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 1970
Tokyo kesinlikle başka hiç bir yerde gözüm yok
marlboro Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-02-2006, 01:23 PM   #7 (permalink)
lulyak
Senior Member

Giriş Tarihi: Jan 2005
Mekan: EUROPE
Ben Pekin'i çok merak ediyorum.
lulyak Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-02-2006, 01:41 PM   #8 (permalink)
TRessam
Moderator

TRessam'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: Samsun
İmkanım olsada listedeki bütün şehirleri gezebilsem, ama bu mümkün değil zaten. Fakat bence çok önemlibir şey daha varki; henüz güzel ülkemde gezemediğim birçok şehir varken yabancı şehirleri düşünmek hayaldende öte birşey.

Bugüne kadar ülkemde henüz 16 ili ve bazı ilçelerini gördüm, gezdim.

Görülüyorki daha benim kendi ülkemde gezmem gereken ne kadar çok yer var. Önce bunları bir bitirelimde, ( Ömrümüz ve cebimiz yeterse tabii ) ondan sonra dışarılara bakarız.

Ne kadar gerçekçi bir mesaj oldu değilmi. Ama ne yaparsınız gerçekler bazen hayal kurmayı bile engelliyor böyle.

İşte bu yüzden benim en büyük hayalim; Yaz'ın herhangi bir ayında eşimle ve kendi arabamla, toplam bir ay sürecek tam bir Türkiye Turu yapabilmek.

İnşallah Allah (cc) bunu bana nasip eder.

Selamlar.

Birleşmek başlangıçtır,
Birliği sürdürmek gelişmedir,

Birlikte çalışmak başarıdır.

TRessam Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-02-2006, 01:49 PM   #9 (permalink)
Eflatun
Senior Member

Eflatun'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Bir deniz hayranı olduğum için tabiki maldivler bol bol yüzmek isterdim oradaama tabiki diğer şehirleride görmek isterdim
Eflatun Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-02-2006, 11:31 PM   #10 (permalink)
cafer50
Junior Member

Giriş Tarihi: Nov 2005
Avustralya(Sidney-Melborun-Canberra-Darvin) En çok gitmek istediğim
yerler.
cafer50 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-02-2006, 09:27 AM   #11 (permalink)
sadrazam
Junior Member

Giriş Tarihi: Feb 2006
Trabzon
sadrazam Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-02-2006, 02:41 PM   #12 (permalink)
drcengy
Senior Member

Giriş Tarihi: Feb 2006
Amerika'yı hep merak ettim.
drcengy Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-02-2006, 05:07 PM   #13 (permalink)
taha3
Senior Member

taha3'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 1970
Isim geregi cok yeri gezdim ama Karadenizin dogu kiyilarina gidemedim.
Bende Trabzon,Rize
Ne varsa bizim ulkemizde var.Baska hicbiryer gozumde yok!
taha3 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit!