Geri Git   Number 1 Forum Group > SERBEST KÜRSÜ > Anketler

Anket Sonuçlarını Görüntüle: Mektepli mi, Alaylı mı?
Mektepli 3 50.00%
Alaylı 3 50.00%
Oylayanlar: 6. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz

LinkBack Konu araçları
Eski 11-04-2006, 10:09 PM   #1 (permalink)
McFeatFomenter
Senior Member

McFeatFomenter'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
Mektepli mi, Alaylı mı? Lütfen oy ve yorum.

Merhaba. Hemen hepimizi kapsayan bir anket sorusu olduğunu düşünüyorum. Sizce bir elemanın mektepli olması mı daha önemli, alaylı olması mı? Soruyu biraz daha açık hale getirecek olursak, siz olsaydınız işin okulunu bitirmiş birisine mi iş verirdiniz, yoksa bu işi bir müddettir arzeden ve az çok tecrübe sahibi olmuş birisine mi?

Bu soru (özellikle benim için) çok önemli. Herkesin oy kullanmasını ve yorum yapmasını bekliyorum. Sinirlendim yahu.
McFeatFomenter Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 11-04-2006, 10:20 PM   #2 (permalink)
cakirbay21
Senior Member

cakirbay21'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
ya dostum aslında ikisininde yeri ayrı ikisinede oy vermek isterdim ama ne yazıkki öyle seçenek yok neden dersen her zaman teorik ile pratik aynı olmuyor teoride çözülemeyen pratikte çözülüyor sonunda ikiside..........
cakirbay21 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-04-2006, 10:21 PM   #3 (permalink)
McFeatFomenter
Senior Member

Biliyorum çok genel ve çok katı bir anket. Ama kasıtlı öyle yaptım affınıza sığınarak.
McFeatFomenter Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-04-2006, 10:30 PM   #4 (permalink)
akademik
Banned/Foruma Giremez

akademik'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006
İkiside lazım üstat, bu olguları birbirinden ayıramazsınız. Teori ve pratik bir arada olması gereken şeyler.Teori yapılacak iş hakkında ön bilgiyi insanlara verir, pratik ise o bilgilerin kalıcı olmasını sağlar.Yoksa tersi durumda yapılacak iş daha uzun bir sürede öğrenilebilir. Ben metal işleri öğretmeniyim, öğrencime kaynağı öğreteceksem bunun ilk önce teorisini vermek durumundayım daha sonra uygulama yaparak öğrencinin konuyu en iyi şekilde öğrenmesini sağlarım.Tecrübe dediğiniz şey uzun uygulamalardan sonra zaten kendiliğinden geliyor.Bu noktada bu ankete oy vermeyi de kendi açımdan uygun görmüyorum.
akademik Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-04-2006, 10:35 PM   #5 (permalink)
McFeatFomenter
Senior Member

Şu noktada bir düzeltme yapayım. Teorik/pratik bilgi ile mektepli/alaylıyı karıştırmayalım diye şunu söyleyeyim.
Mektepli olanın bir miktar pratiği de var varsayalım.
Alaylı olanın da bir miktar teorik bilgiye sahip olduğunu varsayalım.

Eğer yorumunuz varsa bu iki hususu da gözönünde bulundurursak belki biraz daha net olur. Yani teori ve pratiği ayırmadık, sadece mektepli ve alaylı kısmını ayırdık.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-04-2006, 10:44 PM   #6 (permalink)
akademik
Banned/Foruma Giremez

akademik'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006
İşte sorunda bu ya üstat, yarım imam dinden, yarım doktorda candan eder derler ya bu iş öyle kör topal yürümüyor. Teorisi olan teorisini pratikle desteklemeli, pratiği olanda pratiğini teoriyle tamamlamalı diyorum
akademik Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık