|
||
|
|||||||
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Mektepli mi, Alaylı mı? | |||
| Mektepli |
|
3 | 50.00% |
| Alaylı |
|
3 | 50.00% |
| Oylayanlar: 6. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
Mektepli mi, Alaylı mı? Lütfen oy ve yorum.
Merhaba. Hemen hepimizi kapsayan bir anket sorusu olduğunu düşünüyorum. Sizce bir elemanın mektepli olması mı daha önemli, alaylı olması mı? Soruyu biraz daha açık hale getirecek olursak, siz olsaydınız işin okulunu bitirmiş birisine mi iş verirdiniz, yoksa bu işi bir müddettir arzeden ve az çok tecrübe sahibi olmuş birisine mi?
Bu soru (özellikle benim için) çok önemli. Herkesin oy kullanmasını ve yorum yapmasını bekliyorum. Sinirlendim yahu . |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
|
ya dostum aslında ikisininde yeri ayrı ikisinede oy vermek isterdim ama ne yazıkki öyle seçenek yok neden dersen her zaman teorik ile pratik aynı olmuyor teoride çözülemeyen pratikte çözülüyor sonunda ikiside..........
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Banned/Foruma Giremez
Giriş Tarihi: Jan 2006
|
İkiside lazım üstat, bu olguları birbirinden ayıramazsınız. Teori ve pratik bir arada olması gereken şeyler.Teori yapılacak iş hakkında ön bilgiyi insanlara verir, pratik ise o bilgilerin kalıcı olmasını sağlar.Yoksa tersi durumda yapılacak iş daha uzun bir sürede öğrenilebilir. Ben metal işleri öğretmeniyim, öğrencime kaynağı öğreteceksem bunun ilk önce teorisini vermek durumundayım daha sonra uygulama yaparak öğrencinin konuyu en iyi şekilde öğrenmesini sağlarım.Tecrübe dediğiniz şey uzun uygulamalardan sonra zaten kendiliğinden geliyor.Bu noktada bu ankete oy vermeyi de kendi açımdan uygun görmüyorum.
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
Şu noktada bir düzeltme yapayım. Teorik/pratik bilgi ile mektepli/alaylıyı karıştırmayalım diye şunu söyleyeyim.
Mektepli olanın bir miktar pratiği de var varsayalım. Alaylı olanın da bir miktar teorik bilgiye sahip olduğunu varsayalım. Eğer yorumunuz varsa bu iki hususu da gözönünde bulundurursak belki biraz daha net olur. Yani teori ve pratiği ayırmadık, sadece mektepli ve alaylı kısmını ayırdık.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Banned/Foruma Giremez
Giriş Tarihi: Jan 2006
|
İşte sorunda bu ya üstat, yarım imam dinden, yarım doktorda candan eder derler ya bu iş öyle kör topal yürümüyor. Teorisi olan teorisini pratikle desteklemeli, pratiği olanda pratiğini teoriyle tamamlamalı diyorum
|
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|