|
||
|
|||||||
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: sigarayı bırakabilirmisiniz. | |||
| evet |
|
5 | 83.33% |
| hayır |
|
0 | 0% |
| bırakmak istiyorum olmuyor |
|
1 | 16.67% |
| bırakmak istemiyorum |
|
0 | 0% |
| Oylayanlar: 6. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 (permalink) |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Hendek-Beyazsaray
|
Dünya Sigarasız Günü
Bugün DÜNYA SİGARASIZ GÜNÜ tiryaki arkadaşlar hiç olmazsa bugün adına sigara içmeyin,bellimi olur belkide bu sayede bırakma kararı alabilirsiniz.Herkese sağlıklı günler dilerim. Tayfuncum nicli uyemize bilgi icin tesekkur ederim amacımız sigara icen arkadaslarımızın iradelerini ne kadar sınayabileceklerini ortaya koymak. |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
Mekan: rfactor(no aids)
|
anket sonucu muhteşem gözüküyor.inşallah kendimizi kandırmıyor.anket sonucu gibi yüzde yüz kararlılıkla bırakabiliriz.bırakabilen arkadaşlarımı tebrik ediyor.ömür boyu sigarasız sağlıklı günler diliyorum.saygılar.
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Co Administrators
|
ben sigarayı 14 yıl ictikten sonra bıraktım 16 senedir de icmiyorum gunde iki paketi bulurdu ama insan isterse bırakıyor bunun icin irade yeterli yani insan isterse oluyor inancım oki evet diyen arkadaslarımız kendilerine kotuluk yapmaktan vazgecerseler ilk adımı atmıs olurlar insallah bu adımı atarlar ,saygılar sevgiler.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: İSTANBUL...Yada heran bir vatan köşesinde..ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
|
Evet çok güzel bir konu ve başlık...Sağolasın Usta
Ben Evet dedim ama Şunuda çok iyi biliyorum...Bu mereti bir kere içen 20 yıl geçsede tekrar içer... Şahsen 5 yada 6 ay günde en fazla 5 yada7 tane içiyorum...Bi tiksinti geliyor Aradan inanın 4*5 yıl geçiyor hiç içmiyorum..sonra tekrar içiyorum... Ama sigaraya köleliğe inanmıyorum..
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
Mekan: rfactor(no aids)
|
insanlığın en büyük sorunu olan sigara bağımlılığına ilginin azlığı gerçekten üzücü ben şahsen katılımın ve bırakan yada bırakmış,hiç içmemiş arkadaşların yorumlarını tavsiyelerini paylaşmalarını arzu ederdim.açıkçası hayal kırıklığına uğradım.böyle bir konu açıpda rahatsızlık verdiğim için özür dilerim.saygılar.
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Co Administrators
|
Alıntı:
yaa su mereti keske icmese idim diye . ya kol gitmistir ya bacak sigara sondurmustur ocak yaaa bıraksaydım keske ben yirmi sene olacak ne nefes kaldı ne ciger oksurturtuyor kohur kohur icmeseydim ben eger cıkıyordum dag bayır. cocuklarımı dusundum de onlar zarar gorecek bırakıyorum bu mereti allah selamet verecek. siir: ahmet köse: sigarasız gunler dilerim |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Co Administrators
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Banned/Foruma Giremez
Giriş Tarihi: Jan 2006
|
Sigarayı her insan istediği zaman bırakabilir ben 10 sene bir fiil içtim bu mereti.Bırakırken de savunduğum tez şu idi: İnsan bu merete otlanarak başlıyorsa otlanarakta bitirir.sonuç çevremdeki arkadaşlar açısından hiç iyi olmadı (çünki paketlerinin ortağı olmuştum
benim yüzümden illallah dediler)ama nihayetinde bu kötü alışkanlığı terk ettim.Sigara bence insanların hiç bir şey yapamadığı bir ortamda yapacağı en iyi şey oluyor. Onun için sigarayı bırakmada ortam değiştirmenin en iyi yöntem olacağını düşünüyorum,ortamda biri sigara yakıyorsa otomatik olarak sizinde eliniz hemen pakete gidiyor.Yoksa bu bir ihtiyaç değil,ihtiyaç diyen kendini kandırıyor. |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, Uyuz Adam | |