Geri Git   Number 1 Forum Group > SERBEST KÜRSÜ > Anketler

Anket Sonuçlarını Görüntüle: sigarayı bırakabilirmisiniz.
evet 5 83.33%
hayır 0 0%
bırakmak istiyorum olmuyor 1 16.67%
bırakmak istemiyorum 0 0%
Oylayanlar: 6. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz

LinkBack Konu araçları
Eski 31-05-2006, 10:24 AM   #1 (permalink)
best54™
Co Administrators

best54™'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Hendek-Beyazsaray
Exclamation sigarayı bırakabilirmisiniz

Dünya Sigarasız Günü
Bugün DÜNYA SİGARASIZ GÜNÜ tiryaki arkadaşlar hiç olmazsa bugün adına sigara içmeyin,bellimi olur belkide bu sayede bırakma kararı alabilirsiniz.Herkese sağlıklı günler dilerim.
Tayfuncum nicli uyemize bilgi icin tesekkur ederim amacımız sigara icen arkadaslarımızın iradelerini ne kadar sınayabileceklerini ortaya koymak.
best54™ şuan çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 31-05-2006, 11:17 AM   #2 (permalink)
tayfuncum
Super Moderator

tayfuncum'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2006
Mekan: rfactor(no aids)
anket sonucu muhteşem gözüküyor.inşallah kendimizi kandırmıyor.anket sonucu gibi yüzde yüz kararlılıkla bırakabiliriz.bırakabilen arkadaşlarımı tebrik ediyor.ömür boyu sigarasız sağlıklı günler diliyorum.saygılar.
tayfuncum şuan çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-05-2006, 05:02 PM   #3 (permalink)
best54™
Co Administrators

best54™'ın Avatarı

ben sigarayı 14 yıl ictikten sonra bıraktım 16 senedir de icmiyorum gunde iki paketi bulurdu ama insan isterse bırakıyor bunun icin irade yeterli yani insan isterse oluyor inancım oki evet diyen arkadaslarımız kendilerine kotuluk yapmaktan vazgecerseler ilk adımı atmıs olurlar insallah bu adımı atarlar ,saygılar sevgiler.
best54™ şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-05-2006, 11:32 PM   #4 (permalink)
TOROMAN
Senior Member

TOROMAN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: İSTANBUL...Yada heran bir vatan köşesinde..ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
Evet çok güzel bir konu ve başlık...Sağolasın Usta

Ben Evet dedim ama Şunuda çok iyi biliyorum...Bu mereti bir kere içen 20 yıl geçsede tekrar içer...

Şahsen 5 yada 6 ay günde en fazla 5 yada7 tane içiyorum...Bi tiksinti geliyor Aradan inanın 4*5 yıl geçiyor hiç içmiyorum..sonra tekrar içiyorum...

Ama sigaraya köleliğe inanmıyorum..
Atmaz olsun.
Ses ol..ışık ol..yumruk ol...
TOROMAN Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-06-2006, 09:59 AM   #5 (permalink)
tayfuncum
Super Moderator

tayfuncum'ın Avatarı

insanlığın en büyük sorunu olan sigara bağımlılığına ilginin azlığı gerçekten üzücü ben şahsen katılımın ve bırakan yada bırakmış,hiç içmemiş arkadaşların yorumlarını tavsiyelerini paylaşmalarını arzu ederdim.açıkçası hayal kırıklığına uğradım.böyle bir konu açıpda rahatsızlık verdiğim için özür dilerim.saygılar.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-06-2006, 11:16 AM   #6 (permalink)
best54™
Co Administrators

best54™'ın Avatarı

Wink

Alıntı:
Orjinal Gönderi : tayfuncum
insanlığın en büyük sorunu olan sigara bağımlılığına ilginin azlığı gerçekten üzücü ben şahsen katılımın ve bırakan yada bırakmış,hiç içmemiş arkadaşların yorumlarını tavsiyelerini paylaşmalarını arzu ederdim.açıkçası hayal kırıklığına uğradım.böyle bir konu açıpda rahatsızlık verdiğim için özür dilerim.saygılar.
bu bile yeter tayfuncum@ niye dersen insanlar kendilerinle yuzlesmekten her zaman kacarlar ama vicdan muhasebesinde hep kalır.gun gelir aklına gelir.
yaa su mereti keske icmese idim diye .
ya kol gitmistir ya bacak
sigara sondurmustur ocak
yaaa bıraksaydım keske ben
yirmi sene olacak

ne nefes kaldı ne ciger
oksurturtuyor kohur kohur
icmeseydim ben eger
cıkıyordum dag bayır.

cocuklarımı dusundum de
onlar zarar gorecek
bırakıyorum bu mereti
allah selamet verecek. siir: ahmet köse:
sigarasız gunler dilerim
best54™ şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-06-2006, 12:37 PM   #7 (permalink)
tayfuncum
Super Moderator

tayfuncum'ın Avatarı

sayın moderatörüm ilginize ve herşeyi özetleyen şiirinize sonsuz teşekkürler.
tayfuncum şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-06-2006, 01:06 PM   #8 (permalink)
best54™
Co Administrators

best54™'ın Avatarı

Thumbs up

Alıntı:
Orjinal Gönderi : tayfuncum
sayın moderatörüm ilginize ve herşeyi özetleyen şiirinize sonsuz teşekkürler.
bende tesekkur ederim tayfuncum@siz yinede insanlara faydalı olacak olan seylerde aynı azimde olun saygılar sevgiler.
best54™ şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-06-2006, 01:08 PM   #9 (permalink)
fam
Senior Member

Giriş Tarihi: Oct 2005
Mekan: BURSA
oyumu evet verdim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
fam Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-06-2006, 12:44 AM   #10 (permalink)
akademik
Banned/Foruma Giremez

akademik'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006
Sigarayı her insan istediği zaman bırakabilir ben 10 sene bir fiil içtim bu mereti.Bırakırken de savunduğum tez şu idi: İnsan bu merete otlanarak başlıyorsa otlanarakta bitirir.sonuç çevremdeki arkadaşlar açısından hiç iyi olmadı (çünki paketlerinin ortağı olmuştum benim yüzümden illallah dediler)ama nihayetinde bu kötü alışkanlığı terk ettim.Sigara bence insanların hiç bir şey yapamadığı bir ortamda yapacağı en iyi şey oluyor. Onun için sigarayı bırakmada ortam değiştirmenin en iyi yöntem olacağını düşünüyorum,ortamda biri sigara yakıyorsa otomatik olarak sizinde eliniz hemen pakete gidiyor.Yoksa bu bir ihtiyaç değil,ihtiyaç diyen kendini kandırıyor.
akademik Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık