Geri Git   Number 1 Forum Group > MOTOR & MODİFİYE DÜNYASI > Araba - Motor - Modifiye Dünyası - Haberler

LinkBack Konu araçları
Eski 28-03-2006, 01:28 PM   #1 (permalink)
Gan_dalf
Junior Member

Giriş Tarihi: Feb 2006
Smile Paranın Satın Alamadığı Otomobil

Gan_dalf Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 28-03-2006, 01:31 PM   #2 (permalink)
EVO_VIII
Senior Member

Giriş Tarihi: Aug 2005
Arabada çok güçlü motor var ve parası da ona göre...
EVO_VIII Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-03-2006, 03:52 PM   #3 (permalink)
Nevzat06
Senior Member

Nevzat06'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2005
bana getirin bide ben deneyimmm
Nevzat06 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-03-2006, 06:09 PM   #4 (permalink)
Bandırmalı
Senior Member

Bandırmalı'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
Gerçekten güzel arabaymış
Bandırmalı Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-03-2006, 09:21 PM   #5 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
Çok güzel araba bu Bugatti Veyron.. Keşke bide ben deneseydim yaw)
ByKuzguN şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-03-2006, 01:58 AM   #6 (permalink)
tancam888
Junior Member

tancam888'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
Kim istemez böyle bir arabaya sahip olmayı,,demekki parada geçmiyor almaya,,paylaşım için tşk ler
tancam888 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-03-2006, 11:28 AM   #7 (permalink)
Eflatun
Senior Member

Eflatun'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
paylaşım için tşk ...
Eflatun Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-03-2006, 02:56 PM   #8 (permalink)
marlboro
Senior Member

marlboro'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 1970
Bu arabayı her şöförüm diyen süremez ama ben bir denesem fena olmaz
marlboro Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-05-2006, 05:19 PM   #9 (permalink)
TOROMAN
Senior Member

TOROMAN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: İSTANBUL...Yada heran bir vatan köşesinde..ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
Plaka tr ve istanbul hehe turkiye de varmi bu otomobilden....Sağolasın kardeş buda benden olsun

Bugatti firmasının, Bugatti Veyron olarak bilinen Veyron 16.4 modeli; dünyanın en yüksek hızına ulaşabilen (407 km/s), en fazla motor gücüne sahip olan (1001 beygir), ve en pahalı (1 Milyon Avro) seri üretim halindeki otomobilidir. Veyron ismini, Bugatti yarış pilotu ve 24 saatlik Le Mans Yarışını 1939'da kazanan Pierre Veyron'dan almaktadır.

Ferdinand Porsche'nin torunu dönemin Volkswagen CEO'su Ferdinand Piech'in 2001 Cenevre Otomobil Fuarında dünyanın en hızlı, en güçlü ve en pahalı arabasını üretmek üzere söz vermesiyle başlayan Bugatti Veyron projesi; 2003 yılında üretime hazır hale gelmiştir.

Bu yıl, Dünya'nın en zor pistlerinden biri Laguna Seca'da test sürüşleri sırasında dışarı çıkmasıyla, üretiminin durdurulmasına karar verildi.

Ferdinand Piech 2003 yılında emekli olması ardından, yeni CEO Bernd Pischetsrieder projenin başına Thomas Bscher'i getirdi; yaklaşık bir yıl içerisinde de performansı biraz daha düşük ama testlerde devrilmeyen bir Bugatti Veyron geliştirmiştir. 2003 Bugatti Veyron'un 0'dan 100 kilometreye çıkışı 2.5 saniyeyken; 2005 Bugatti Veyron'da 2.9 saniye olmuştur.

Bugatti Veyron'un ekonomiksel olarak Volkswagen'e büyük bir zarar teşgil etmektedir. Her ne kadar, Veyron'un fiyatı 1 Milyon Avro olsa da; bir aracın toplam üretim masrafı yaklaşık olarak 4 - 5 Milyon Avrodur.

Üretim halindeki Bugatti Veyron ilk olarak 19 Ekim, 2005 tarihinde Tokyo Araba Fuarı'nda gösterilmiştir. Amerika'da ise ilk kez, 2006 yılında Los Angeles Uluslarası Otomobil Fuarı'nda gösterilmiştir.

2005 yılındaki Dubai Araba Fuarı'nda, fuardaki Veyron dahil 6 adet satılması, ve 45 adet Veyron'un da Şubat ayına sipariş edilmesiyle; Bugatti Veyron projesinin akışı tamamen değişmiştir.

5 yılda 300 adet üretilmesi öngörülen Bugatti Veyron'un üretim süresi 8 yıla yükseltilmiş, bu 8 yıl içerisinde üretilecek Bugatti Veyron sayısının bine yakın olması beklenilmektedir.

Bugatti Veyron ile yapılan en yüksek hızı (407 km/s), Car and Driver dergisinin editörü Csaba Csere; Volkswagen'in Ehra-Liessen test pistinde yapmıştır.

7 vitesi olan Bugatti Veyron'un 0'dan 321.9 km/s hıza çıkışı; Mclaren F1'ın 193.1 km/s'dan 321.9 km/s hızına çıkışından daha hızlıdır.

Bugatti Veyron fabrika dışında dünyada 20 Bentley bayisinde satılmaktadır. Servisleri de herhangi bir Bentley bayinde yapılabilmektedir.
Atmaz olsun.
Ses ol..ışık ol..yumruk ol...
TOROMAN Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-05-2006, 05:47 PM   #10 (permalink)
araturka
Senior Member

araturka'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006
o 34 plaka sanırım fotomontajda araba rüyalarımıza giremes yaw baksanıza süper bişi parayı versende yoq test zormuş beaa
araturka Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-05-2006, 02:43 PM   #11 (permalink)
rezzak
Banned/Foruma Giremez

rezzak'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2005
ben sürerim bunu
rezzak Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-12-2006, 12:16 PM   #12 (permalink)
kaleli_ersin
Senior Member

kaleli_ersin'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: Samsun/Kadife Kale
ben sürerim vallaha
kaleli_ersin Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık