Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > Popüler Uydu Alıcıları > Arçelik & Beko

Kapalı Başlık

LinkBack Konu araçları
Eski 22-11-2007, 07:07 PM   #1 (permalink)
Leon54
Junior Member

Giriş Tarihi: Nov 2007
AS_520D CI kanala listesi almıyor

bir çok kez yükladim fakat bu cihaza yükleme yapamıyorum.
normal yüklüyor cihaz yükleme yapıldıktan sonra açılıyor.normalde açılmaması lazım dimi.açılıyor ve kanallar yüklenmiyor.

bu chazın en son yazılımı varmı birde yazılımı atıp öyle denesem.
mümkünse yazılımı ve leoderi ni verirseniz sevinirim.

Son Düzenleme Leon54 tarafından 22-11-2007 08:42 PM de yapıldı..
Leon54 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Faydalı Linkler
Eski 22-11-2007, 11:34 PM   #2 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
İlgi: AS_520D CI kanala listesi almıyor

cihazınızı rs232c (2,3 - 3,2 - 5,5) kablosu ile bilgisayarınıza bağlayınız ve cihazı arka anahtardan kapatınız

1-) yazılım yükleme programını açınız

2-) "dosya aç" dan "dosya bul" diyin
3-) çıkan pencereden kanal dosyasını seçiniz ve tamam diyiniz
4-) ekrana dosya içerisinde dizilmiş olan kanalların listesi gelecektir
buradan cihazınızın hafızasını seçiniz ( 2 MB )
ardından " dosya gönder" butonunu tıklayın
sol tarafda "Connecting Ok For STB !!!" ve hemen altında
" Waiting message from STB!!!" ibaresi belirecektir cihazınızı arka anahtardan açınız

5-) kanal listesinin yüklenmesi işlemi başlayacaktır
6-) bu aşamada cihazınıza kanal yüklenmesi işlemi bitmiştir
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Eski 23-11-2007, 12:17 AM   #3 (permalink)
Leon54
Junior Member

bu cihazlara ilk defa yükleme yapmıyorum ters giden bir şey vay cihazdaki bilgileri pc de atmıyor
Leon54 Çevrimdışı  
Eski 23-11-2007, 12:22 AM   #4 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : Leon54 Mesajı Görüntüle
bu cihazlara ilk defa yükleme yapmıyorum ters giden bir şey vay cihazdaki bilgileri pc de atmıyor
bu çihazı alalı ne kadar oldu yeni modellerden olmasın.sanırım senin çihaz yeni modellerden yarın bekomehmet81 arkadaşımız yardımcı olacaktır size.

Son Düzenleme kaya22 tarafından 23-11-2007 12:23 AM de yapıldı..
kaya22 Çevrimdışı  
Eski 23-11-2007, 12:28 AM   #5 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

birde ben hiç bir çihaza hazır kanal listesi yüklemem nedeni lnb osilatör farklılıkları olabiliyor en iyisi sil tüm tp leri yanlız 12731 v 03333 gir network veya şebeke aramayı açık yap tüm kanalları senin anten ve lnb ayarına göre çihaz bulsun.
kaya22 Çevrimdışı  
Eski 23-11-2007, 10:40 AM   #6 (permalink)
bekomehmet81
Moderator

bekomehmet81'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : Leon54 Mesajı Görüntüle
arkadaşım senin kanal listesi atmaya çalışdıgın ciyaz as 520 pip li modeli henüz onlar için uygun kanal listesi yok şuan için ona yapa bilcegin tp silib tekrar yukleme yapman lazım 12731 d 03333 arama yapınca buluyor iyi çalışmalar.
bekomehmet81 şuan çevrimiçi  
Eski 23-11-2007, 11:22 AM   #7 (permalink)
Leon54
Junior Member

Alıntı:
Orjinal Gönderi : bekomehmet81 Mesajı Görüntüle
arkadaşım senin kanal listesi atmaya çalışdıgın ciyaz as 520 pip li modeli henüz onlar için uygun kanal listesi yok şuan için ona yapa bilcegin tp silib tekrar yukleme yapman lazım 12731 d 03333 arama yapınca buluyor iyi çalışmalar.

zaten öyle yaptım.cvb buydu sanırım.

Alıntı:
Orjinal Gönderi : kaya22 Mesajı Görüntüle
birde ben hiç bir çihaza hazır kanal listesi yüklemem nedeni lnb osilatör farklılıkları olabiliyor en iyisi sil tüm tp leri yanlız 12731 v 03333 gir network veya şebeke aramayı açık yap tüm kanalları senin anten ve lnb ayarına göre çihaz bulsun.
cihaz müşterinin.onun için hazır yükleyip vermek istiyorum.evet lnb osilatör''ü farkediyor oda binde bir.

yanıtlarınız için tşk .ler.
Leon54 Çevrimdışı  
Kapalı Başlık

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık