|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
|
AS_520D CI kanala listesi almıyor
bir çok kez yükladim fakat bu cihaza yükleme yapamıyorum.
normal yüklüyor cihaz yükleme yapıldıktan sonra açılıyor.normalde açılmaması lazım dimi.açılıyor ve kanallar yüklenmiyor. bu chazın en son yazılımı varmı birde yazılımı atıp öyle denesem. mümkünse yazılımı ve leoderi ni verirseniz sevinirim. ![]() ![]() Son Düzenleme Leon54 tarafından 22-11-2007 08:42 PM de yapıldı.. |
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Technical Admin
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
|
İlgi: AS_520D CI kanala listesi almıyor
cihazınızı rs232c (2,3 - 3,2 - 5,5) kablosu ile bilgisayarınıza bağlayınız ve cihazı arka anahtardan kapatınız
1-) yazılım yükleme programını açınız 2-) "dosya aç" dan "dosya bul" diyin 3-) çıkan pencereden kanal dosyasını seçiniz ve tamam diyiniz 4-) ekrana dosya içerisinde dizilmiş olan kanalların listesi gelecektir buradan cihazınızın hafızasını seçiniz ( 2 MB ) ardından " dosya gönder" butonunu tıklayın sol tarafda "Connecting Ok For STB !!!" ve hemen altında " Waiting message from STB!!!" ibaresi belirecektir cihazınızı arka anahtardan açınız 5-) kanal listesinin yüklenmesi işlemi başlayacaktır 6-) bu aşamada cihazınıza kanal yüklenmesi işlemi bitmiştir
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Technical Admin
|
bu çihazı alalı ne kadar oldu yeni modellerden olmasın.sanırım senin çihaz yeni modellerden yarın bekomehmet81 arkadaşımız yardımcı olacaktır size.
Son Düzenleme kaya22 tarafından 23-11-2007 12:23 AM de yapıldı.. |
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Technical Admin
|
birde ben hiç bir çihaza hazır kanal listesi yüklemem nedeni lnb osilatör farklılıkları olabiliyor en iyisi sil tüm tp leri yanlız 12731 v 03333 gir network veya şebeke aramayı açık yap tüm kanalları senin anten ve lnb ayarına göre çihaz bulsun.
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Moderator
|
arkadaşım senin kanal listesi atmaya çalışdıgın ciyaz as 520 pip li modeli henüz onlar için uygun kanal listesi yok şuan için ona yapa bilcegin tp silib tekrar yukleme yapman lazım 12731 d 03333 arama yapınca buluyor iyi çalışmalar.
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Junior Member
|
Alıntı: