Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > Popüler Uydu Alıcıları > Arçelik & Beko

Kapalı Başlık

LinkBack Konu araçları
Eski 20-06-2006, 05:43 PM   #1 (permalink)
ropeymre
Junior Member

Giriş Tarihi: Jun 2006
arçelik 520d ci

arkadaşlar ewde bu cihazdan war ama aldığıma alacağıma bin pişman oldum.. cihazın emu bölümüne kesinlikle girilmiyo cihaza dışardan güncelleme yaptırdım ama hiçbir verim alamıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum:(:(
ropeymre Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Faydalı Linkler
Eski 21-06-2006, 10:30 AM   #2 (permalink)
selector_
Junior Member

receiver alırken dikkatli olmak lazım.herkes dunya kupasını izliyor biz hala emu bekliyoruz :(
selector_ Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Eski 22-06-2006, 03:19 PM   #3 (permalink)
sunjordan
Junior Member

receiver da tek basına bi işe yaramaz oldu ana dilde bize mac seryermek haram.. kanal1 karasal yayına devam ediyor galiba bilmiyorum yurt dısında yasıyorum bastan sevinmiştik macları seyredecegiz diye ama hevesimiz kursagımızda kaldı.. helal olsun sana KANAL 1..
sunjordan Çevrimdışı  
Eski 22-06-2006, 03:28 PM   #4 (permalink)
McFeatFomenter
Senior Member

McFeatFomenter'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
Arkadaşlar Kanal 1'in de çok fazla suçu yok. Daha önce de bu nedenle bir konu açılmıştı. Ermenistan'da maçı şifreli yayınlayan kanal, Fifa'ya şikayette bulunmuş. "Buradaki insanlar Kanal 1'den maçları bedava izliyor, reklam falan alamıyoruz" şeklinde şikayette bulunulmuş. Kanal 1'e de ihtar gelmiş. Adamlar da haklı. Yeni uydu alacak olan arkadaşlar öncelikle foruma iyice bir baksınlar ve Biss *** girilebilen ve sürekli yazılım bulunan bir alıcı satın alsınlar.
Eski 24-06-2006, 10:50 AM   #5 (permalink)
ropeymre
Junior Member

tamamen haklısınız arkadaşlar.. millet kanal 1 izliyo bizde ancak karasaldan biraz olsun bakabiliyoruz...uydu alacak arkadaşlara bu cihazı kesinlikle tavsiye etmiyorum
ropeymre Çevrimdışı  
Kapalı Başlık

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık