|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
|
arçelik 520d ci
arkadaşlar ewde bu cihazdan war ama aldığıma alacağıma bin pişman oldum.. cihazın emu bölümüne kesinlikle girilmiyo cihaza dışardan güncelleme yaptırdım ama hiçbir verim alamıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum:(:(
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#3 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
|
receiver da tek basına bi işe yaramaz oldu ana dilde bize mac seryermek haram.. kanal1 karasal yayına devam ediyor galiba bilmiyorum yurt dısında yasıyorum bastan sevinmiştik macları seyredecegiz diye ama hevesimiz kursagımızda kaldı.. helal olsun sana KANAL 1..
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
Arkadaşlar Kanal 1'in de çok fazla suçu yok. Daha önce de bu nedenle bir konu açılmıştı. Ermenistan'da maçı şifreli yayınlayan kanal, Fifa'ya şikayette bulunmuş. "Buradaki insanlar Kanal 1'den maçları bedava izliyor, reklam falan alamıyoruz" şeklinde şikayette bulunulmuş. Kanal 1'e de ihtar gelmiş. Adamlar da haklı. Yeni uydu alacak olan arkadaşlar öncelikle foruma iyice bir baksınlar ve Biss *** girilebilen ve sürekli yazılım bulunan bir alıcı satın alsınlar.
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |