Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > Popüler Uydu Alıcıları > Arçelik & Beko

Kapalı Başlık

LinkBack Konu araçları
Eski 22-06-2006, 02:35 PM   #1 (permalink)
sunjordan
Junior Member

Giriş Tarihi: Jun 2006
Resimli Yazılım atma talımatı hakkında acilll yardımm

merhaba

receiver ıma ilk defa program atıyorum ve ilk defa bu işi yapıyorum resimli talimatta anlatılanları yaptım sırası ile. yarım saatı aşkın bir süredir bekliyorum hala ekranda SUCC yazısı cıkmadı bu işlem bu kadar uzun mu sürüyor arkadaslar lütfen birileri cevap yazsın...
sunjordan Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Faydalı Linkler
Eski 22-06-2006, 02:52 PM   #2 (permalink)
McFeatFomenter
Senior Member

McFeatFomenter'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
Alıntı:
5- Şimdi tüm her şey hazırdır. yazılım DOWNLOADER ekranına düşmüş olacaktır.size kalan sadece START tuşuna basıp daha önceden bağlantılarını yaptığınız ve arkadan kapattığınız cihazı açmaktır.daha sonrada sabırla yazılımın bitmesini beklemek ve cihazın önünde SUCC yazısını görmektir.
Alıntıdaki koyu kısmı atlamadınız değil mi? Aslında yarım saat kadar sürmemesi lazım ama siz yine de biraz daha bekleyin. Olmazsa çıkış yapın ve tekrar deneyin. Hatta mümkünse tekrar yazılım atarken önce orjinal yazılımı atın, sonra yeni yazılımı atın. Siz yine de biraz daha bekleyin.

Ha bu arada. Yazılım atarken bilgisayarınızla başka işler yapmayın, sadece yazılımla uğraşın.
Eski 22-06-2006, 03:00 PM   #3 (permalink)
sunjordan
Junior Member

Giriş Tarihi: Jun 2006
Talimatta yazanları aynen uyguladım ama belırtılen gıbı once start a basıp sonra makınayı arkadan actım ama sanırım bişeyleri yanlış yaptım simdi cıkış yapıp tekrardan deneyecegım ama önce orjınal yazılımı atayım sonra emu yu yukleyecegım. sonucları tekrardan yazarım burda.

sorun programı atarken bılgisayarda baska bişeyler le de ugrasmamdan kaynaklanmıs olabılır.. Yardımınız için tesekkur ederimm.
sunjordan Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Kapalı Başlık

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık