|
||
|
|
#2 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
|
Ben bi sitede *** downloader diye bişey buldum ama kdt uzantılı *** dosyasını bulamıyorum
Bilen biri yazılım yüklemeden *** yüklemeye kadar gerekli tüm güncel dosyaları ekleyip anlatsa bu forumda gereksiz soru kalmayacak. Sesimi duyan varmı |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
|
*** dosyası
walla iki gündür bended bu *** dosyalarına kafayı taktım ama bitane beko 510 loader diye program buldum hatta *** dosyalarınıda ama kimse bu nasıl yüklenir yada resimli *** yükleme talimatı çıkarmamış sadece download loader bin dosyaını recevira atıyoo ama gel görkü uyduruk beko510 yazılımı hiç bişey atmıyooo bilen varsa bi yol göstersin bu foruma iki gündür müptalayım ama cevap yazan falan yok herkes dünya kupasındamı anlamadım gitti duyan yokk muuuu *** uzantılı dosyayı beko 510 loader ile nasıl yükleyecezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
![]() |
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 1970
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 1970
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Junior Member
|
tamam bu programlar bende war
şimdi 510dci off konumunda iken bağladım rc232c de bağlı 510dci kapalı yazılımı açtım dosyayı *** dosyasını konumlandırdım, yükle dedim ve 510dci açtım ama hiç bişey olmadı nerde hata yapıyorum çok saolun yardımlar için..
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Junior Member
|
Taha3 , arkadaşa çok tşk , ewet bu işlem basamaklarında tek hatalı noktayı gösterdi bana , hatalı nokta şu *** yüklerken 510dci stand by konumunda olmalı diğer izlediğim basamakları yukarıdaki programlar ile yaparsanız yüklersiniz..
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |