|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
|
ARÇELİK-BEKO 520D Cİ TPS OK 19.11.2005
missbonbon kanalıda açık ama açabilmek için *** dosyasını x-patc***down ile atmalısınız... *** menüsünde aşağıdaki satırlar eklenmiştir.ya ***dataları takip edin yada kumandadan kendiniz güncelleyin. 007C00 20 A9 04 F4 FF A3 AF FA 5B 007C00 21 5C A7 51 BF 5A 35 D0 C0 TPS OK ABSAT OK TSR-SRG(hotbird) OK SPİCE Platinum OK misbonbon ve şeşbeş OK kanal listesini attıktan sonra iki uyduyuda tek tek yeniden otomatik taratmanız gerekmektedir.yoksa şifreler aktif olmuyor.
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#3 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
|
slm. Arkadaşlar.Bazı üyelerde XXXXX VE XXXXX identi silinme şikayeti olmuş. araştırdım Doğru. Zamanla ***data Hata verebilmektedir. bu ***datada bu sorun çözülmüştür.ve denenmiştir. 21 -11 -2005 itibari ilde güncellenmiştir.
Dosyayayı Syn Atalay Co admine Gönderdim Bilginize Kolay Gelsin |
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Member
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
|
yardım
arkadaslar nerhaba bu benim ilk mesajım ve kafama takılan bir sou var, ben hangi uydu servisine sorduysam hepsi arcelik 520 dci icin programların işe yaramadığını söylediler. simdi ben bu programları kendim yüklesem bana ne gibi faydaları olacak, artı hangi kanallrı izleyebileceğim?
bana yardımcı olursanız cok sevinirim. tesekkürler |
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Member
|
Alıntı:
eğer emu yuklersen bazı şifreleri kanalları izleme şansına sahip olacaksın. Kendin emu atabilmen için 1 adet rs232 kabloya ihtiyacım var.Bu kabloyu temin ettikten sonra forumumuzda resimli olarak emu atma işlemi anlatılmış durumda... kolay gelsin |
|
|
|