|
||
|
|
#53 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Dec 2005
|
merhaba arkadaslar bendeki sorun ben 3800 fta ya yazılm atım ama sorun rs cıkısının calısmaması(anten soketini oldugu yer )scart cıksı calısı yor tv de görün tü var ama rs calısmıyor görüntü yok bende ki tv de scart yok ne yapabilirim yok gösterin acillllll
|
|
|
|
|
|
#54 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: SAKARYA
|
Arkadaşım ilk önce scart çıkışından görüntü al ve rf kanal 38 olarak ayarla ve rf den bağlantı yap tv yi arattır hala yayını bulmuyorsa cihazı resetle tekrar dene genede yoksa yazılım at
SAYGILAR.... |
|
|
|
|
|
#55 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
|
arkadaşlar ben yazılımı yükledim end dedikten sonra cihaz açtı ama masmavi bi ekran başka bişey yok displayde e001 yazıyor .sorun nerde acaba bilen varmı
yayın yok yada ayar falanda yapamıyom kaldı öylece tekrar tekrar attım yazılımı ama hep aynı yalnız yazılım atarken 1537 ye geldiğinde bruun diye bi yazı çıkıyo bekliyo sona açılıyo ende diyo normalmi.cihazım 3800 2 cı |
|
|
|
|
|
#59 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
|
V2 DOSYASI nı yükledinmi yüklemediysen (menü ve p+ tusuna basılı tutarak fişe takınca load yazmıyorsa yüklenecek)
load yazıyor ise v2 zaten yüklüdür demek bağlantı kurulmuyor ise diğer bağlantı kablosunu deneyein bazıları 22 33 55 bazıları 23 32 55 bağlı kablo ile yüklenir |
|
|
|
|
|
#60 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2006
|
dosyanın adını küçülttük ama yine olmuyor dediklerinide denedikl mümkünmse msn den irtibata geçebilirmiyiz?
cansukru@mynet.com msn adresim eklerseniz sevinhirim |
|
|
|
|
|
#61 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2006
|
arkadaşlar selam..benim kullandığım receiver BAFF DVB 3800 2CI...
emu yüklü ve sat 555 ile girdikten sonra elimde bulunan güncel ***leri manuel olarak nasıl gireceğimi detaylı olarak anlatırsanız çok sevinirim .. herkese şimdiden teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#62 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
|
slm dostum hangi ***leri girmek istiyorsun baff 3800 emu *** listesi 32 hane üzerine kuruludur girmek istediğin ***ler mesela viacses ise viacsese gir orada örn tps ***lerini gireceksen tps nin 00 7c 00 paket üzerine gel ok içeriğindeki değişen satırlarıı o***le ve yön aşağı +yukarı tuşlarıyla değiştir ok çık hepsi bukadar
|
|
|
|