Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Hayvanlar Alemi > Akvaryum Dünyası & Balıkçılık > Balıklar

LinkBack Konu araçları
Eski 06-07-2006, 01:21 PM   #1 (permalink)
best54aysegul™
Special Member

best54aysegul™'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
kedi balığı

KEDİ BALIKLARI

Kedi balıklarını diğer balıklardan ayıran birkaç özellik vardir. Bunlardan en önemlisi kedi balıklarının pulsuz olmalarıdır. Ayrıca kedi balıklarının adı ustunde aynı kediler gibi bıyıkları vardır. En sık rastlanan kedi balıkları 'çöpçü' diye adlandırdıgımız Corydoras cinsindendir. Çöpçü balıkları benim en sevdiğim balıklardır. Su anda 120 ile 150 arasi çöpçü balığı cinsi oldugu tahmin ediliyor. Çöpçüler mukemmel bir akvaryum balığıdır ve hemen hemen her cins balıkla birlikte tutulabilir (Çok büyük ve yırtıcı balıklar hariç). Pek bilinmeyen birşey ise çöpçülerin bir sürü balığı oldugudur. Eğer mümkünse en az 6 tane çöpçü bir akvaryuma konmalı ve böylece onların doğal hareketleri gözlenebilir. Sahsen birçok çesit çöpçü balığı akvaryumlarımda bulunmakta ve üremektedir.
Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum...
iÇeLim Demeyin! --> DayanamIyorum!..
GideLim Diyin! --> GeLiyorum!...
Dalga geÇeLim. --> ßayıLıyorum !..
Derdinmi var ¿ --> DinLiyorum ...
çOk mu zOr¿ --> Ugra$Iyorum!..
ßana a$Ik oLma! --> ßen oLamIyOrum !!!
>>km ne derse dsn bn böleimm degsmyrm<<

best54aysegul™ Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 06-07-2006, 01:43 PM   #2 (permalink)
tayfuncum
Super Moderator

tayfuncum'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2006
Mekan: rfactor(no aids)
bilgi için çok teşekkürler.ayrıca insanların imkanı el veriyorsa böyle güzel bir hobiyle uğraşmalarını tavsiye ederim.
tayfuncum Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-07-2006, 05:45 PM   #3 (permalink)
best54™
Co Administrators

best54™'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Hendek-Beyazsaray
Tesekkurler best54aysegul eline saglık....!
best54™ Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-07-2006, 10:53 PM   #4 (permalink)
karagun
Special Member

karagun'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2005
tşklerr
karagun Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık