Geri Git   Number 1 Forum Group > SERBEST KÜRSÜ > Bayanlara & Baylara Faydalı Bilgiler

LinkBack Konu araçları
Eski 23-03-2006, 12:19 AM   #1 (permalink)
atilla71®
Senior Member

atilla71®'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2005
Lightbulb Apranax

Vatandasin biri, hafta sonu arkadasinin evine gidiyor.
Cok basit agridigindan, arkadasi ona bir Apranax veriyor.
Vatandas yutmadanonce ilaci agzinda cigniyor bir kaç dk. sonra suurunu kaybediyor. Cevresindekileri tanimamaya basliyor. Apar topar hastaneye kaldiriyorlar ve orada anlasiliyor ki; sebep beyin kanamasi. Nedeni ise, doktorlarin aciklamalarina gore; agri kesicilerin Ozellikle Apranax ve türevlerinin cignenmesi ya da agizda bekletilmesi apranax, aprol, aprowell, naprosyn,
napradol, kapnax,apraljin,aleve, synax, oprax kısaca etken maddesi naproksen sodyum olanlar çignenince; etken madde beyne çok hizli nufuz ediyor ve olumcul Sonuclara yol acabiliyor. Aman dikkat..

BENIM ICIN ONEMLISINIZ, SIZIN ICIN ONEMLI OLANLARA DA SIZ FORWARD EDIN.. Dr.Murat Eren
Faydalı Linkler
Eski 23-03-2006, 12:22 AM   #2 (permalink)
kızıltılkı
Co Administrators

kızıltılkı'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2005
cok tesekkürler
ben apranax'ı cok sık kullanan biri olarak
dikkate alıcagımdan emin olabilirsin.
kızıltılkı şuan çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-03-2006, 05:10 AM   #3 (permalink)
beyaz_37
Senior Member

beyaz_37'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2005
faydalı bilgi için tşk,çevremizde kullananlarıda uyaralım.
beyaz_37 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-03-2006, 11:02 AM   #4 (permalink)
marlboro
Senior Member

marlboro'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 1970
Çok tşk ederim eşim sürekli kullanıyor apranax ı hiç haberimiz olmadı bu konuda
okuyunca şok oldum ...
marlboro Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-03-2006, 11:47 PM   #5 (permalink)
albani
Senior Member

Giriş Tarihi: Jul 2005
Bakınız bunu kesinlikle kullanmayınız yada daha doğru bir tanımlamayla
içeriğinde etken madde olarak "Naproksen Sodyum" olanları mümkünse hiç kullanmayınız!!!!!!!!!!!!!!!!

Bana 3 sene önce buna benzer(Tansiyon ilacı+Apranax)içtim gözümü hastanede açtım!!!!!

Bizde genelde etkili bir ağrıkesici olarak bunu doktarlar bile veriyorlar ama pek bilinçli verildiğini hiç sanmıyorum!!!!!!!kesinlikle çok iyi bir doktor kontrolunda alınması gerekiyor,zira bu ilaçları gelişmiş ülkelerde bizdeki yeşil reçeteli ve benzeri kategorideki ilaçlar tanımıyla alınabilmektedir!!!!!

Bize git eczaneye aynen al!!!!!!!!!!çok yanlış

Bu arada ne kullanacağız diyenler,daha hafif ve yan etkileri az olan ve bilinen tür agrı kesiciler kullansınlar.

Ayrıca yine özellikle 30/40 yaşlardan sonra Tansiyon rahatsızlığı ile birlikte gelen şiddetli baş ağrılarıda,nedense farklı algılanıp(zira bende öyle yapardım bir zamanlar!!!!!!)başım ağrıyor,yok stresten,yok bilmem neden deyip,kişi düzenli Tansiyon ölçümlemesi yapmaz ve dayanır Apranax'a!!!!!!!!!!!!!!!

Her baş ağrısının kişilerde farklı alt-nedenleri vardır ve bunları bilmeden hele hele Apranax gibi çok tehlikeli yan etkileri olan Naproksen türevlerini kullanmak son derece yanlıştır.

Zaten uzun süre alınınca bu seferde vücut bağışıklık sağlayıp daha yüksek dozlarda istenebiliyor,aman dikkat diyorum,yada kesin baş ağrısı sebeblerinizi öğrenmeden kullanmayınız.
Selam ve saygılar
albani Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-03-2006, 12:52 AM   #6 (permalink)
Eflatun
Senior Member

Eflatun'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
bilgi için çok tşk ,haftada en az 4 tane avmigrenle birlikte içtiğim apranx'ın bu derece ölümcül olduğunu öğrenmek şok etkisi yaptı bende üstelik çabuk etki göstersin ağrılaırmdan bi an önce kurtulayım diye çineyerek yutuyordum kısacası kılpayı kurtulmuşum sanırım...
Eflatun Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık