![]() |
![]() |
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Dec 2005
REP Gücü : 119
REP Puanı : 11075
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşım ben benjamin DSR8000 allcass uydu alıcısı kullanıyorum çokta memnunum benjaminden.kanal geçiş hızıda piyasadaki bi çok cihazdan daha hızlı.kendi orjinal yazılım sitesi var ve yeni yazılım çıktığı gün anında güncelleniyo.DAHA NE OLSUN Kİ...kullanmayan bilemez benjamin i ben öneririm sana.
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
REP Gücü : 2148
REP Puanı : 213485
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kanal Geçiş hızına bakılırsa piyasadaki en iyi cihazlardan biri benjamin..Ama malesef yazılım konusunda diğer markalara nazaran destek fazla değil..8000 all cass için biraz destekliyor ama geri kalan modelleri için yazılım desteği çok zayıf..Bende yeniden alma gibi bir durumum olsa benjamin almam..Yazılım desteği benim gorduğum en iyi next uydu alıcılarında var..Ama kanallar arası geçiş süresi nedir onu bilemiyorum..
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
REP Gücü : 2148
REP Puanı : 213485
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Goruntu kalitesi acisindan benjamin in goruntusu nerdeyse dvd kalitesine yaklasırken next in ki vcd kalitesinde..Aynı zamanda kanallar arası geçme hızı çok ust duzeyde..Next te ise en üst modeli 8000 de bile donmalar ve kilitlenmeler mevcut..Tavsiye ediceğim makina eğer para durumunuz müsait ise dreambox dir.Linux alt yapılı olup aklınıza gelen gelmeyen her şeyi yapıyor..İnternete girmek web browser acmak hatta evinizdeki mikro dalga firini bile açıp kapatabilirsiniz .p
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Guest
|
Alıntı:
|