|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Technical Admin
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
|
Beni mahcup ettin Higuain - Ne kadar şans verdinki!
Sağlam, Higuain için menajerine sitem etti ve Arjantinli yıldıza takım bulunmasını istedi. Menajerinden olayı öğrenen genç yıldız ise, "Doğru dürüst oynamadan beni kötü yaptılar" dedi..
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, sezon başında 1.5 milyon dolar bonservis bedeliyle River Plate'ten transfer ettiği Higuain'i göndermenin yollarını arıyor. Sağlam'ın geçtiğimiz günlerde Arjantinli oyuncunun menajerini arayarak, "Higuain'i büyük umutlarla aldım. Ancak hayal kırıklığına uğradım. Beni çok zor durumda bıraktı. Bir an önce Higuain'e takım bulalım" ifadesini kullandığı öğrenildi. 23 yaşındaki oyuncunun menajerinin ise Sağlam'a verdiği yanıt şöyle oldu: "Sen Higuain'i kaç maçta oynattın ki hocam? Daha çok şans istiyor senden. Arjantin'de Independiente, eski takımı River Plate olmak üzere Federico'yu geri alacak birçok takım var." 15 MAÇTA 579 DAKİKA OYNADI Sağlam ile menajer arasında bu gelişmeler yaşanırken, Higuain'in de çok mutsuz olduğu bildirildi. Arjantinli futbolcunun yakın çevresine "Doğru dürüst oynatmadan beni kötü futbolcu ilan ettiler. Forma giyemeyen bir oyuncunun iyi olup olmadığı nasıl anlaşılır? Manisa'ya kiralık vermeye çalışıyorlar, ardından gitmemi istiyorlar. Bu nasıl iş ben anlamadım?" diye dert yandığı kaydedildi. Bu arada Higuain şu ana kadar 15 resmi maçta 579 dakika forma giydi ve bir gol atabildi.
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Technical Admin
|
İlgi: Beni mahcup ettin Higuain - Ne kadar şans verdinki!
![]() TURP GİBİ .... Kulüp doktoru Ayhan Optur nezaretinde 5 saat kontrolden geçen Filip Holosko'nun gayet sağlıklı olduğu açıklandı. Slovak futbolcunun basın için ne zaman imza atacağı ise açıklanmadı. Holosko'yla çok gol atarız Bobo yeni transfer Holosko için, "Benim kadar kaliteli bir futbolcu. İkimiz Beşiktaş için çok gol atacağız" diye konuştu.. Bobo, siyah-beyazlı taraftarların kendisine gösterdiği ilginin, motivasyonunu artırdığını söyledi. Bobo, Beşiktaş TV'de yer alan röportajında, taraftar için daha çok gol atmak istediğini belirterek, "Taraftarın bana olan sevgisi, motivasyonumu bir kat daha artırıyor" dedi. Brezilyalı, Beşiktaş'ın yeni transferi Holosko'nun da kendisi kadar yetenekli olduğunu ifade etti. Slovak oyuncunun Manisaspor'da kendisini ispatladığını dile getiren siyah-beyazlı oyuncu, "İyi futbolcular bir arada olunca, iyi futbol ortaya çıkar. Holosko çok hareketli ve hızlı, yeri geldiğinde kenarlara da gidebilen bir oyuncu. Holosko ile 8'er golümüz var. Ben de böyle üretken bir golcüyle oynayacağım. İkimiz Beşiktaş için çok gol atacağız" diye konuştu.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Technical Admin
|
Kyrgiakos başkana bağlı
Holosko'nun transferinde elini cebine atıp kefil olan başkan Yıldırım Demirören'in stoper transferinde de gereken fedakârlığı yapacağı öğrenildi. Beşiktaş'ın listesindeki birinci isim olan Yunan futbolcu Kyrgiakos'un 3 yıl için 4.5 milyon eurodan kapıyı açması Kartal'ın geri adım atmasına neden olmuştu. Fakat teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın özellikle istediği 1.93 boyundaki stoper için başkanın yine eline cebine atması bekleniyor. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
|
Beşiktaş transferde çok büyük hatalar yaptı, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin altında kaldıkları için acele transferlerle taraftarı memnun etmek adına oyuncuları iyice izlemeden alıp getirdiler, tello hariç hemen hemen hepsi ellerinde patladı...
|
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |