Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Spor & Hobiler > Beşiktaş

LinkBack Konu araçları
Eski 08-01-2008, 10:05 AM   #1 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
En büyük transfer Gökhan Zan

En büyük transfer Gökhan Zan

FATİH DOĞAN

Beşiktaş Başkanı Demirören ile menajer Engin, uzun süredir sakat olan ve ikinci yarıda sahalara dönecek Gökhan Zan için, "Bizim en büyük transferimiz o" ifadesini kullandı..
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve menajer Sinan Engin'in uzun süredir sakat olan Gökhan Zan'la yaptıkları görüşmede, "Seni gözden çıkarmadık. İyileştiğin zaman bu takımın en büyük transferi sen olacaksın" dediler. Sinan Engin, en son 3 Kasım 2007'de Fenerbahçe'ye karşı forma giyen ve o gün bugündür sahalardan uzak kalan milli futbolcuya moral verdi. Engin'in görüşmede Gökhan Zan'a, "İyileşmeni dört gözle bekliyoruz. Bu takımın en büyük transferi ikinci yarıda sen olacaksın. Yabancı bir stoper almak için yaptığımız arayışlar senin moralini bozmasın. Sen kendini kanıtlamış kaliteli bir futbolcusun" dediği kaydedildi.

OYNAMAYA AZ KALDI
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve başkan Demirören de hızla iyileşen Gökhan Zan'a destek oldu. Sahalara dönmek için gün sayan Gökhan Zan ise, "Ben Beşiktaş'ın bir futbolcusuyum ve burada futbol hayatıma devam etmek istiyorum. Çok talihsiz bir sezon yaşıyorum. Fakat hızla iyileşmeye başladım. İkinci yarının ikinci haftasındaki Kasımpaşa maçında sahalara dönmeyi istiyorum. Aynı mevkide başka futbolcu arkadaşlarımın da olması beni mutlu eder" şeklinde konuştu.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 08-01-2008, 10:17 AM   #2 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
İlgi: En büyük transfer Gökhan Zan

Yönetim değişmedikçe beşiktaşdan bu senede bişey olmaz...
ByKuzguN Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık