Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Spor & Hobiler > Beşiktaş

LinkBack Konu araçları
Eski 07-08-2005, 08:05 AM   #1 (permalink)
ikizbeyin
Guest

Beşiktaş ucuz kurtuldu...

Beşiktaş, Süper Lig'in yeni takımı Kayseri Erciyes karşısında maça iyi başlamadı. Buna Ali Tandoğan'ın 15. dakikada kırmızı kartı eklenince işler daha da kötüye gitti. Evsahibi takım, Beşiktaş'ın 10 kişi kalmasından faydalanarak ileriye daha fazla çıktı ve tehlikeli ataklar geliştirdi. Siyah-Beyazlılar'ın erken havlu atmasına kaleci Cordoba engel oldu. Kolombiyalı filebekçisi, Erciyes'in Agali ve Cenk'le bulduğu pozisyonlarda kalesini gole kapattı. Beşiktaş'ın ender geliştirdiği ataklarda ise bu kez evsahibi takımın kalecisi Fadhel sahne aldı.

Defansın büyük hatası

Siyah-Beyazlılar, 43'te Youla'nın rakip ceza sahası içinde yerde kalmasıyla penaltı bekledi. 55'te Agali'nin kafayla indirdiği topta, İbrahim Toraman ve Cordoba anlaşmazlığa düşünce fırsatçılığını konuşturan Cenk, Kayseri Erciyes'i 1-0 öne geçirdi. Beşiktaş, 84'te eşitliği yakaladı. Ceza sahasının sağ çaprazında kazanılan serbest atışı kullanan Sergen, müthiş bir vuruşla maçın skorunu ilan eden isim oldu: 1-1. Böylece F.Bahçe'den sonra Beşiktaş da iki puan kaybetti.

Okan kırık

Maçın ardından söylene söylene soyunma odasına giden Okan, kendisine 'Ne oldu' diye soranlara Hakem Arzuman'ı şikayet etti. Yıldız futbolcu, 'Böyle şey olur mu? 4 kez yanına kadar gidip elini sıkmak istedim. Ancak kendisi bir türlü elini uzatmadı. Bunu neden yaptığını anlayamadım, biz düşman mıyız? Çok üzüldüm ve kırıldım' diye konuştu.

Rıza'dan 'kart' görenlere fırça

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ancak, Ali Tandoğan'ın kırmızı kart görmesiyle oyun düzenlerinin bozulduğunu söyledi. Genç çalıştırıcı, 'Futbolcularım 10 kişi kalmalarına rağmen iyi mücadele etti. Kırmızı kart gören Ali Tandoğan ile devre arasında görüştük. Yaptığı çok yanlış. Gösterdiği tepki doğru değildi' diye konuştu.

Çalımbay sözlerini şöyle sürdürdü: 'Bazı arkadaşlarımız olmaması gereken kartlar gördüler. Gerekli cezaları vereceğiz.' Ligin uzun bir maraton olduğunu vurgulayan Rıza Hoca, 'Deplasmanda kazanılan puan, puandır. Yolumuza devam ediyoruz. Buradan alınan beraberlikle hiçbir şey bitmemiştir. Önemli olan oynadığımız karşılaşmalardan ders çıkarmak' dedi. l Davut GÜLEÇ

10'da hala iş var

Sergen şüphesiz Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük yıldızlardan birisi. Ancak geçtiğimiz sezon sakatlıkları ve fazla kilolarıyla gündemdeydi. Hatta gönderilmesi bile tartışma konusu oldu. O ise kalmak için ısrar etti. Sezonun ilk maçında da yedek soyundu. Sabırla oyuna girmeyi bekledi. Attığı nefis frikik golüyle takımına hayat verirken, eski günlerinden esintiler sundu.

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 07-08-2005, 10:29 AM   #2 (permalink)
CEYHUN®
Banned/Foruma Giremez

Giriş Tarihi: Jun 2005
Daha öncede söylemiştim beşiktaş yaptığı tranferlerle ve kadrosu ile bu sene lig de zayıf kalacak gibi tabi bu benim düşüncem.
CEYHUN® Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-08-2005, 02:41 PM   #3 (permalink)
Techmaster
Guest

bu sene bütün büyük takımlarda saç baş yolduracağı gözüküyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık