|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Guest
|
Beşiktaş ucuz kurtuldu...
Beşiktaş, Süper Lig'in yeni takımı Kayseri Erciyes karşısında maça iyi başlamadı. Buna Ali Tandoğan'ın 15. dakikada kırmızı kartı eklenince işler daha da kötüye gitti. Evsahibi takım, Beşiktaş'ın 10 kişi kalmasından faydalanarak ileriye daha fazla çıktı ve tehlikeli ataklar geliştirdi. Siyah-Beyazlılar'ın erken havlu atmasına kaleci Cordoba engel oldu. Kolombiyalı filebekçisi, Erciyes'in Agali ve Cenk'le bulduğu pozisyonlarda kalesini gole kapattı. Beşiktaş'ın ender geliştirdiği ataklarda ise bu kez evsahibi takımın kalecisi Fadhel sahne aldı.
Defansın büyük hatası Siyah-Beyazlılar, 43'te Youla'nın rakip ceza sahası içinde yerde kalmasıyla penaltı bekledi. 55'te Agali'nin kafayla indirdiği topta, İbrahim Toraman ve Cordoba anlaşmazlığa düşünce fırsatçılığını konuşturan Cenk, Kayseri Erciyes'i 1-0 öne geçirdi. Beşiktaş, 84'te eşitliği yakaladı. Ceza sahasının sağ çaprazında kazanılan serbest atışı kullanan Sergen, müthiş bir vuruşla maçın skorunu ilan eden isim oldu: 1-1. Böylece F.Bahçe'den sonra Beşiktaş da iki puan kaybetti. Okan kırık Maçın ardından söylene söylene soyunma odasına giden Okan, kendisine 'Ne oldu' diye soranlara Hakem Arzuman'ı şikayet etti. Yıldız futbolcu, 'Böyle şey olur mu? 4 kez yanına kadar gidip elini sıkmak istedim. Ancak kendisi bir türlü elini uzatmadı. Bunu neden yaptığını anlayamadım, biz düşman mıyız? Çok üzüldüm ve kırıldım' diye konuştu. Rıza'dan 'kart' görenlere fırça Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ancak, Ali Tandoğan'ın kırmızı kart görmesiyle oyun düzenlerinin bozulduğunu söyledi. Genç çalıştırıcı, 'Futbolcularım 10 kişi kalmalarına rağmen iyi mücadele etti. Kırmızı kart gören Ali Tandoğan ile devre arasında görüştük. Yaptığı çok yanlış. Gösterdiği tepki doğru değildi' diye konuştu. Çalımbay sözlerini şöyle sürdürdü: 'Bazı arkadaşlarımız olmaması gereken kartlar gördüler. Gerekli cezaları vereceğiz.' Ligin uzun bir maraton olduğunu vurgulayan Rıza Hoca, 'Deplasmanda kazanılan puan, puandır. Yolumuza devam ediyoruz. Buradan alınan beraberlikle hiçbir şey bitmemiştir. Önemli olan oynadığımız karşılaşmalardan ders çıkarmak' dedi. l Davut GÜLEÇ 10'da hala iş var Sergen şüphesiz Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük yıldızlardan birisi. Ancak geçtiğimiz sezon sakatlıkları ve fazla kilolarıyla gündemdeydi. Hatta gönderilmesi bile tartışma konusu oldu. O ise kalmak için ısrar etti. Sezonun ilk maçında da yedek soyundu. Sabırla oyuna girmeyi bekledi. Attığı nefis frikik golüyle takımına hayat verirken, eski günlerinden esintiler sundu. |
|
| Faydalı Linkler |
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |