Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Spor & Hobiler > Beşiktaş

LinkBack Konu araçları
Eski 06-05-2008, 10:19 PM   #1 (permalink)
digitur_81
Moderator

digitur_81'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2006
Tümer: "Beşiktaş'a dönerim"

Tümer Metin... Raket gibi kullandığı sol ayağının yanı sıra farkı, duruşu ve söylemlerinden de kaynaklanıyor. Her konuda söyleyecek sözü olan biri.

Fenerbahçe’yle başladığı sezonu Yunanistan’ın Larissa takımında bitirdi. Başarılı da oldu. Şu sıralar Avrupa Futbol Şampiyonası’nın heyecanını yaşıyor. Tümer, "Ben çocukluğumda Beşiktaş'ı tutuyordum, bunu her yerde söyledim. Çocukken tuttuğum takımla 100. yılında şampiyonluk yaşadım. Beşiktaş'tan teklif gelirse giderim yani. Benim kırgınlığım yok" dedi.

Tümer Metin'le, Akşam Gazetesi'nden Berfu Haşıoğlu'nun gerçekleştirdiği röportajın ayrıntıları...

Larissa’daki hayatın nasıldı? Neler yaşadın?
Çok büyük bir deneyim oldu benim için. Bildiğimi sandığım yabancı dilim için gayet faydalı oldu. Son 10 hafta istatistik olarak çok ***ifli oldu benim için. Gittiğimde takım 13. idi son hafta 6. bitirdik ligi, ikili averajla Play-Off’u kaçırdık. Son 10 haftaki çıkışla Play-off oynayabilsek eminim UEFA’ya katılırdık.

Bir teklif gelse gider misin Beşiktaş’a?
(İki saniyelik bir sessizlik) Giderim... Yani giderim. Benim kırgınlığım yok, giderim.

Peki profesyonel futbolcu olduğun için mi yoksa gönül bağın olduğu için mi?
Ben çocukluğumda Beşiktaş’ı tutuyordum, bunu her yerde söyledim. Çocukken tuttuğum takımla 100. yılında şampiyonluk yaşadım. Kaptan olarak sahaya çıktığım maçlar oldu. Daha sonra Fenerbahçe’yle 100. yılında şampiyonluk yaşadım. O da ***ifliydi. Ben işimi iyi yaptığıma inanıyorum. Giydiğim formanın hakkını verdiğime inanıyorum. Benim için birinci kriter budur.

DEL BOSQUE’YE ÜZÜLDÜM
Beşiktaş camiasını yakından tanıyan bir futbolcu olarak Sinan Engin ve onun uyguladığı menajerlik sistemi takıma fayda mı zarar mı getirir?
Ben Sinan Abi’yi çok iyi tanıyorum. İnsan olarak da yaptığı iş olarak da.. Sinan Abi doğru yerde ve doğru konumda şu anda. Hem sevdiği işi yapıyor hem de en iyi yaptığı işi yapıyor. Sinan Abi’nin orada olması Beşiktaş kulübüne hiçbir şekilde zarar vermez. Artı Sinan Abi bir çok boşluğu kapatabilecek, bilgisiyle, deneyimiyle boşluğu doldurabilecek bir yapıya sahip. Hiçbir şekilde zararlı olduğunu düşünmüyorum.
digitur_81 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık