Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Spor & Hobiler > Beşiktaş

LinkBack Konu araçları
Eski 13-08-2005, 08:37 AM   #1 (permalink)
ikizbeyin
Guest

Ona güveniyorum...

"İlk maçta fark atmalıydık. Üzüntüm, Türk seyircilere kötü futbol izletmemiz. Ama Çalımbay ve ekibine güveniyorum. Kimse merak etmesin her şey düzelecek."
13.08.2005 UEFA Kupası 2. ön eleme ilk maçında Vaduz karşısında alınan galibiyet, Beşiktaş Başkam Yıldırım Demirören ve yönetimi memnun etmedi. Takımın iyi futbol oynamaması ve rakibe çok pozisyon vermesi can sıktı. Yöneticiler, maç sonu başkan Demirören'e dert yanıp "Garsonlar, kasaplardan oluşan takıma bile b'irçok pozisyonlar verdik. Milyonlarca dolarlık Beşiktaş neredeyse yenilecekti. Kanatlar işlemiyor, sistem belirsiz. Bu şekilde işimiz zor. Vaduz'u geçsek ne olur? Bu oyunla diğer turda ne yaparız? Bir an önce önlem almalıyız" dediler

'Söylenenler haklı'
Yöneticilerin sıkıntılarını dinleyen Yıldırım Demirören ise şöyle konuştu: "Söylediklerizde haklısınız. Vaduz'un, bizim yanımızda esamesi bile okunmamak. Adamlar az daha maçı alacaktı. İlk maçta fark atmalıydık. Sanki defansif oynar gibiydik. Üzüntüm, stada gelen Türkler'in kötü futbol izlemesi. Yine de ben, Çalımbay ve ekibine güveniyorum. Kimse merak etmesin her şey düzelecek. Çalımbay'a güveniyoruz."

'Kimse merak etmesin'
Zürih Havaalanında da 2. Başkan Murat Aksu, Kıvanç Oktay, Kenan Öner ile Sinan Vardar, teknik direktör Rıza Çalımbay ile biraraya gelip durum değerlendirmesi yaptı. Yöneticiler kötü oyundan memnun olmadıklarını belirtirken Calımbay "îstenen futbolu sergileyemedik. Rakip bizim ayarımızda değil. Ama bu tip maçlar daha zordur. İyi motive olmuşlar, çok koştular. Temkinli oynadık, pozisyona girdik ama atamadık. Onlar da kaçırdı. Kimse merak etmesin bu takıma Kleberson, Ailton ve Tümer de girince çok daha da iyi olacağız" şeklinde konuşarak kendini ve takımını savundu.

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık