Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Spor & Hobiler > Beşiktaş

LinkBack Konu araçları
Eski 06-02-2006, 10:55 AM   #1 (permalink)
cebedexx
Special Member

Giriş Tarihi: Oct 2005
Mekan: İZMİR/KSK
Bakkal'dan alkışlanacak tavır !..

Maç sonrası kaybedilen puanları hakemin verdiği kararlara bağlayan teknik heyet, futbolcu ve yöneticiden geçilmeyen ülkemizde, Gençlerbirliği teknik direktörü Mesut Bakkal Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise, yedikleri ilk golden sonra oyunun kontrolünün kendilerine geçtiğini söyleyerek, "Hatta rakibimiz maçta vakit geçirmeye çalıştı. Rakibimiz bizim ceza sahamıza girmeden 2-1 yenildik. Alınan mağlubiyetin üzüntüsünü yaşıyoruz'' dedi. Mesut Bakkal, penaltı pozisyonu ile ilgili olarak, ''Ben, olaya penaltı veya değil diye bakmıyorum. Oyuncuyu oraya sokmamalıydık, o pozisyona müsaade etmemeliydik. Genele baktığımızda iyi oynadık ama puan çıkaramadık'' diye konuştu. Mesut Bakkal, karşılaşmanın ilk dakikalarında sakatlanan Erhan'ın sol ayak tarak kemiğinde küçük bir kırık olduğunu ve 3 hafta sahalardan uzak kalacağını, Kerem'in de gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düştüğünü ifade etti. Bu arada Gençlerbirliği Kulübü Yöneticisi Atilla Aytek, karşılaşma sonrası rahatsızlık geçirdi. Tansiyon sorunu yaşadığı açıklanan Atilla Aytek, maç sonrası hastaneye kaldırılırken, Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Aytek'in durumunun iyi olduğunu öğrendiklerini ve bu gece kendileriyle Ankara'ya döneceğini belirtti.
alkışlanacak bir tavır gösterdi !..
Yağmurlu bir günde görmüştüm seni Üstünde çubuklu formalar vardı Bir anda tutuldum aşık oldum ben Hayatın anlamı siyah-beyazdı Ölümle yaşamı ayıran çizgi Siyahla beyazı ayıramaz ki Her yolun sonunda ölüm olsa da Sevenleri kimse ayıramaz ki
cebedexx Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık