Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Spor & Hobiler > Beşiktaş

LinkBack Konu araçları
Eski 09-08-2005, 12:46 PM   #1 (permalink)
kartal
Member

Giriş Tarihi: Jan 1970
Kleberson imzayı attı

Kleberson imzayı attı

Beşiktaş’ın yeni transferi Kleberson, ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen törenle, son yılı opsiyonlu 4 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Futbol şube Sorumlusu Kıvanç Oktay, çok iyi bir oyuncuyu Beşiktaş'a ve Türk futboluna kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Kleberson için kulübü Manchester United'a 2 milyon 600 bin Avro bonservis bedeli ödeyeceklerini açıklayan Oktay, Brezilyalı futbolcuya da yıllık 1 milyon 400 bin dolar ve artı prim vereceklerini ifade etti.

Oktay, Kleberson'un Beşiktaş'a çok şeyler katacağından emin olduklarını vurgulayarak, şunları söyledi: “Beşiktaş taraftarı Klebersonlu, Ailtonlu takımımızın güzel maçlarını izleyecek. Taraftarlarımızı maçlarımıza bekliyoruz. Ayrıca sevgili Erdil Arpacı'ya bu transferdeki emeğinden dolayı teşekkür ediyorum. 1 yıldır takip ettiğimiz bir oyuncu. Geçen sezon almak istiyorduk olmadı. Bu seneye kısmet oldu. Beşiktaş ve Türk futboluna çok iyi bir futbolcu kazandırdık. Ancak dün bazı kanallarda izledim ve bazı yorumlara üzüldüm. Takım ayrımı yapmadan yorum yapmalıyız. Kendisine hoşgeldin diyorum.”

KLEBERSON: “BüYüK BıR KULüBE GELDıM”

Kleberson ise Manchester United gibi büyük bir kulüpten, Beşiktaş gibi başka bir büyük kulübe gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Yönetici ve taraftarların kendisine gösterdiği ilgiden memnun olduğunu belirten Brezilyalı futbolcu, “Burada yapabileceğimin en iyisini yapmaya çalışacağım. şampiyonluk ipini göğüsleyeceğimize inanıyorum. Bu şans bana verildiği için de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yönetici Sinan Vardar ise bir dünya yıldızını Beşiktaş'ın bünyesinde görmenin sevindirici olduğunu belirterek, “Bu 1 yıllık bir çalışmanın eseri. Camiamıza hayırlı olsun” dedi. Kleberson, daha sonra yeni sezonda giyeceği 15 numaralı formayı üzerine giydi
kartal Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık