Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Spor & Hobiler > Beşiktaş

LinkBack Konu araçları
Eski 08-06-2006, 04:15 PM   #1 (permalink)
BEŞİKTAŞLI
Senior Member

BEŞİKTAŞLI'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
taraftar beni hiç sevmedi

Beşiktaşlı Tümer Metin, hem takımını bırakıp Fenerbahçe'ye transfer olması hem de askerlik sorunu ile son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri. Ağzını bıçak açmayan Tümer, camiada sevilmese de Beşiktaşlılığının değişmeyeceğini, ancak profesyonelce mücadele edeceğini söyledi.

Son günlerde futbol muhabbetlerinin merkezine futbolcu Tümer Metin konuşlandı. Çünkü Tümer aniden Beşiktaş'ı bırakıp ezeli rakibi Fenerbahçe'yle anlaştı. Acaba Tümer sağ gösterip sol mu çaktı, yoksa transfer olmak her profesyonelin hakkı mı?

* Herkes seni konuşuyor, Beşiktaş taraftarı seni eleştiriyor, için rahat mı?

Korkuyor musun? İçim çok rahat, gece yastığa başımı rahat koyuyorum ve korkmuyorum.

* Ya İnönü'de Beşiktaş'ın karşısında maça çıkacağın zaman?

İnönü'de çok büyük baskı olacağını, eşim Cansu'ya hatta anneme küfürler edileceğini biliyorum. Ama ben mücadeleyi severim, bir oynuyorsam beş oynayacağım!

* Seni Beşiktaşlılığa ihanet etmekle suçlayanlar var... ?

Ben Beşiktaşlıyım ve Beşiktaşlılığım değişmeyecek. Bu durum F.Bahçe'de bana sıkıntı olabilir ama ben yeri gelecek benim diyen Fenerbahçeli'den daha iyi mücadele edeceğim. Çünkü ben profesyonelim.

'SAMİMİYETSİZ OLMADIM'

* Peki neden "Beşiktaş'tan başka takımda oynamam" dedin?

O açıklamayı yaptığım zaman G.Saray beni istiyordu ve gazetede "Tümer Galatasaray'la ön protokolü imzaladı" diye manşet atıldı. Ama G.Saray'dan kimseyle görüşmemiştim. O yüzden böyle dedim.

* Fenerbahçe'ye transfer olma durumun var mıydı?

Hayır. Fenerbahçe işi geçen pazartesi sabaha karşı üçte Aziz Yıldırım'ın evinde oldu ve salı da basına açıklandı. Aslında ben salı sabahı Beşiktaş Kulübü'ne gideceğim diye söz vermiştim. Fenerbahçe'yle sözlü anlaşınca, "Salı sabahı sözüm var, Beşiktaş Klübü'ne gideceğim" dedim, "Gitme canın sıkılır" dediler. Yine de gittim ve hoş olmayan konuşmalar oldu.

* Hiç "Ben ne yapıyorum" deyip, kararında tereddüte kapıldın mı?

Hayır, aklı selim bir adam olarak yapmam gereken buydu. Murat Aksu "Çarşıdan bu aralar geçme" dedi. Beşiktaş'ta oynarken de çarşıdan geçmedim ki. Beni BJK taraftarı hiç sevmedi, benimsemedi.

* Neden böyle düşünüyorsun?

Çünkü istedikleri gibi biri değilim. Mesela Pascal'ı hiç sevmem, dünyanın en sahte adamı, samimi değil. Ben samimiyetsizlik yapamadım. (alıntı)
acaba sizde öylemi düşünüyorsunuz yorumlarınızı bekliyorum
BEŞİKTAŞLI Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 27-07-2006, 12:17 AM   #2 (permalink)
selsar73
Junior Member

Giriş Tarihi: Sep 2005
pascalı samimi bulmuyor ama pascal gibi yüreklide değil açıkça söylemiyor veya söyleyemiyor ben beşiktaşı sevmediğim için beşiktaş taraftarı beni sevmiyordu diye sen beşiktaş için yürekten oynasaydın milli takım gibi o zaman bak nasıl seviyorduk seni ama sen 35 maçın 3 tanesinde iyi oynuyor sonrakilerde yatıyordun offffff sıkıldım yahu
selsar73 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık