|
||
|
|
#226 (permalink) |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: Zonguldak
|
Balo Sürprizi
- Evlendigini isittim. Tebrik ederim. Karini taniyor muyum? - Tanimazsin. Kiyafet balosunda tanistik. O atin basi, ben gövdesiydim. Ben bas o gövde olsaydi eger, belki de evlenmezdik... |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#227 (permalink) |
|
Co Administrators
|
Hapin Yarari
Eczaci hanim, sürekli müsterisi olan Ece Hanim ile konusuyordu : - Dogum kontrol hapi almiyorsunuz artik, dedi. Yeni bir bebek yapmaya niyetlisiniz sanirim. - Olabilir. Kocam yolculuktan geçen hafta döndü... |
|
|
|
|
|
#228 (permalink) |
|
Co Administrators
|
Ayirdetme Yolu
Birkaç yildir görüsmemislerdi. Baslarindan gecenleri birbirlerine anlatiyorlardi. Ahmet : - Karimin bir ikizi var, dedi. Birbirlerine o kadar benziyorlar ki! - Sen nasil ayirt ediyorsun? - Karim, sevistikten sonra mutlaka sigara icer.Sigara yakarsa onun karim oldugunu anliyorum... |
|
|
|
|
|
#229 (permalink) |
|
Co Administrators
|
Örnek
Evde kadin kocasini hasliyor : - Hiç olmazsa su yan komsularimizi örnek al... Kaç yillik evliler ama birbirlerine hala balayinda gibi davraniyorlar... Adam karisini arabada, kapinin önünde, her yerde öpüyor... Yaziklar olsun! Sen neden ayni seyi yapamiyorsun? - Yaparim yapmasina ama, ben kadini iyi tanimiyorum ki |
|
|
|
|
|
#230 (permalink) |
|
Co Administrators
|
Oyun
Genç judo ögretmeni, kendisinden çok hoslanan kiz ögrencisine : - Simdi, dedi, sana yasak oyunlardan bir ikisini gösterecegim... Siniftaki bütün ögrenciler kikirdadilar. Içlerinden biri : - Bir gören olursa dedikodu yapmaz mi hocam?.. |
|
|
|
|
|
#231 (permalink) |
|
Co Administrators
|
Heyecan
Iki genç kiz, o aksamki partiden söz ediyorlar : - Benimki bir öpücük istedi, öyle heyecanlandin ki, neredeyse bayilacaktim... - O zaman benimkinin ne istedigini duysan düsüp ölürdün!.. |
|
|
|
|
|
#232 (permalink) |
|
Co Administrators
|
Tras Olayi
Kahvalti masasinda kadin ve kocasi konusuyorlardi. Koca : - Hayatim kendimi trastan sonra 10 yas gençlesmis hissediyorum... Bunun üzerine karisi : - Neden uyumadan önce tras olmuyorsun o zaman?.. |
|
|
|
|
|
#233 (permalink) |
|
Co Administrators
|
Ilan-i Ask
Baba, eve girince bir delikanliyi kizinin önünde çökmüs, askini ilan ederken yakaladi : - Vay terbiyesiz vay, ben simdi sana nasil ilan-i ask edilirmis gösteririm!.. Delikanli ***file siritti : - Çok iyi olur efendim, ben bir saattir evet dedirtemedim... |
|
|
|
|
|
#234 (permalink) |
|
Co Administrators
|
Saklambaç
Evin hanimi yakisikli gence ilginç bir teklif yapti : - Haydi saklambaç oynayalim! Geçten "Evet" cevabini alinca da ekledi : - Eger beni yakalarsan dudagimdan öpersin. eger yakalayamazsan ben dolaptayim... |
|
|
|
|
|
#235 (permalink) |
|
Co Administrators
|
Tek Ask
Anneanne torununa nasihat ediyordu : - Bak kizim, bu söylediklerimi asla unutma. Bir kadinin hayatinda sadece bir tane büyük ask olur!.. Torun merakla sordu : - Peki senin için kimdi anneanne? Anneanne iç geçirdi : - Futbolcular, her zaman futbolcular!.. |
|
|
|
|
|
#236 (permalink) |
|
Co Administrators
|
Sakal Trasi
Evli adama sevgilisi durmadan sakalini kesmesi için baski yapar. Adam yalvarir : - Baska sey iste sevgilim. Karim sakalima bayiliyor... Beni öldürür vallahi... Sevgilisi o kadar israr eder, o kadar dirdir yapar ki adam dayanamaz gider kestirir sakallarini... Sevgilisinin yatakta tesekkürü müthis olur. Adam geceyarisi eve döner, uyumakta olan karisinin yanina sessizce uzanmaya çalisirken kadin uyanir ve karanlikta elini uzatir. Kocasinin yanagini oksar ve uyku sersemi mirildanir : - Özcan, sevgilim. Bu saatte burada ne isin var? Kocam nerdeyse gelir, biliyorsun... |
|
|
|
|
|
#237 (permalink) |
|
Co Administrators
|
Beni Dinle
Adam evine erken gelir bir bakarki en samimi arkadaşı karısı ile sevişiyor. Başlar konuşmaya: - Şevket bunu bana nasıl yaparsın senle beraber aynı okullarda okumadık mı? Aynı dönem aynı yerde askerlik yapmadık mı? Sen benim hayatımı kurtardın ben senin, asker dönüşü paran yetmedi işini kurmak için sermayeni ben vermedim mi, Şevket... Şevket bari ben konuşurken dur...
|
|
|
|
#238 (permalink) |
|
Co Administrators
|
Bir yangında evin çatısında mahsur kalmş bir anne ve kucağında kundaklı bir bebeği... Asağıdakiler anneye, gerilmiş olan brandaya önce çocuğu sonra da kendisini atmasını öneriyorlar, fakat o kabul etmiyor, ne yaptılarsa kabul etmiyor. Alevler onlara ulaşmak üzere.... Bu sırada onları seyretmekte olan Temel, barıkatları asarak binanın dibine kadar gelir ve kadına seslenir:
-Abla korkma, at bebeği..bana. Ben Sürmene Spor' un kalecisiyim... Kadın Temel' e inanır ve bebeği Temel' e doğru atar..Temel, nefis bir hareketle bebeği yere düşmeden yakalar, ayaga kalkar, iki kere yerde zıplattıktan sonra degajını yapar.. __________________________________________________ _______________
|
|