|
||
|
|
#301 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: usta34
|
Adam gazete okurken bir ilan görmüş: "50 DOLARA SATILIK PORSCHE".
Adam gözlerine inanamamış "ne bu yaaa şaka mı yapıyolar" demiş,ilandaki adrese gidip öğrenmek istemiş... Evin kapısını çalmış, kapıyı bir kadın açmış, adam gazetedeki ilanı göstererek "arabayı görebilir miyim?" demiş.. Kadın "tabi ki" deyip adamı arabaya götürmüş.... Adam bir bakmış resmen gıcır gıcır muhteşem bir Porsche.... "Yaw insan böyle bir arabayı nasıl 50 dolara satar, acaba bir arızası falan mı var?" diye düşünmüş, bir test sürüşü yapmak istemiş.. Kadın ona da "tabii" demiş adam test sürüşünü bitirmiş, araba tek kelimeyle mükemmel..... adam sonunda dayanamamış ve kadına sormuş: -Hanımefendi bu muhteşem arabayı 50 dolara satmak istediğinize emin misiniz..????? - Elbette eminim... - Kusura bakmayın ama çok merak ettim neden böyle bir arabayı bu kadar komik bir fiyata satıyorsunuz?? Kadın "anlatayım" demiş..." kocam dün sekreteriyle kaçtı... bana da şu notu bırakmış" diyerek adama bir kağıt uzatmış.... adam kağıda bakmış şöyle yazıyor.. "Karıcığım biliyorum bana çok kızacaksın ama sonunda gerçek aşkı buldum ve onunla buradan gidiyoruz.... hiç "ben nolucam" diye dırdır etmeye kalkma herseyi senin üzerine yaptım evi de eşyaları da istemiyorum,sadece Porsche mu sat ve parasını bana gönder." |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#302 (permalink) |
|
Senior Member
|
Kimya dersinde öğretmen, elindeki parayı gösterdi:
-Şimdi bu beşyüzlüğü asite batırıyorum. Ne dersiniz eriyecek mi? Nuri parmak kaldırıp cevapladı: -Erimez, öğretmenim: -Evet erimez, neden erimez? -Eriyecek olsa asite atmazdınız da ondan... |
|
|
|
|
|
#303 (permalink) |
|
Senior Member
|
Hakim, suçlu Temel'e çıkıştı.
-Yaptığın işin utanç verici olduğunu bilmiyormusun?Bu işi yaparken hiç utanmadınmı? Temel sessiz bir şekilde; -Utanmaz olurmiyum hakim emice.Pu işi yaparken çok utanduğum için maske takmişudumdur. Temel başındaki kasketi gösterip, -Ha bu kasket penu on yaş gençleştirdu,demiş. -Kaç yaşindasun,diye sormuş Cemal.. Temel, -Kasketlimu,kasketsiz mu,diye yanıtlamış. |
|
|
|
|
|
#304 (permalink) |
|
Senior Member
|
Temel acemi er olarak İzmir deniz komutanlığına sevk edilmiş.
Birliğine varan Temel'e bölük komtanı sormuş: -Buraya herhalde torpille geldin. Temel: -Hayır komitanum,Trapzon'tan otopüsle geldum. |
|
|
|
|
|
#305 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
|
Temel Dursun'a üniversite çagindaki kizini matematik dersi
> çalistirmasi için emanet eder. Aradan 9 ay geçer. Kizi karni burnunda > eve döner. > >Temel > > > >sinirle Dursun'un evine gider. Ve Dursun'a bagirir: "Ne yaptun > >kizuma?!" > > > >Dursun cevap verir: "Ne yapayum daa?! Ders çalismiyordu. Koskoca kiz, > dövsen dövülmez......" |
|
|
|
|
|
#306 (permalink) |
|
Senior Member
|
Temel nisanlisi fadime ile findik tarlalarini geziyormus. "Bak
> Fadime" demis, "butun bu tarlalar benim. ama bir tanecik findik > koparirsan, > >seni > > > >oraya yatiririm ona gore." Bunu duyan Fadime' nin gozleri parlamis, > >hemen > > > >kosup bir tane findik kopartmis. Temel sozunun eri ya, fadimeyi > findık agacinin altina yatırmış. Bu cezadan memnun kalan Fadime, > ustunu basini toparlayip, ayaga kalkar kalkmaz bir findık daha > kopartmis. Temel bir > >kez > > > >daha .... Bir findık daha..... Temel 5. Findıktan sonra perisan ayaga > kalkmis. bitkin bir halde Fadimeye donup; "bak Fadime " demis eliyle > tarlalari gostererek, "burdan sonrasi Fiskobirligin"................. > > > > |
|
|
|
|
|
#307 (permalink) |
|
Senior Member
|
Kadinin biri kocasini aldatmaya karar verir ve köyün imami olan
Mahir'e bunun cezasinin cehennem'de ne kadar olucagini sormaya gider.. > >imam Mahir, anlatmaya baslar : > >'Kizim köyün muhtariyla kocani aldatirsan alti ay, >ögretmeniyle yaparsan bir yil, bekçi ile yaparsan iki yil..' > >Kadin dayanamayip sorar: >'Peki imam efendi ya köyün imamiyla aldatirsam cezasi ne kadardir?' imam gevrek gevrek gülerek : > >'Seni gidi kafir seni!.. Cennet'e mi gitmek istiyorsun.' |
|
|
|
|
|
#308 (permalink) |
|
Senior Member
|
İlgi: Fıkralar...
--------------------------------------------------------------------------------
Temel doktora gitmiş; “-Doktor yardım etmelisiniz... Korkunç stres altındayım... İnsanlara karşı aniden sinirlenip acayip parlıyorum...” -Anlatın probleminizi... “-Söyledik ya... Nerenle dinliyorsun be adam?...” |
|
|
|
|
|
#309 (permalink) |
|
Senior Member
|
Temelle, Dursun ev dönerken yolda iki hayat kadınıyla karşılaşıyorlar.
Ve arabalarını sağa çekerek kadınlara alem yapalım mı teklifinde bulunuyorlar. Kadınlardan biri "ama biz dönmeyiz!" diyor. Dursun hazır cevap bir şekilde " Olsun bizde kalırsınız" der |
|
|
|
|
|
#310 (permalink) |
|
Senior Member
|
Temel geç saatlere kadar kahvehanede oturmuş...
Artık eve gidecek, ayağa kalkmış... Paat diye yüzüstü yere düşmüş... Tekrar denemiş, aynı durum... Sürüne sürüne dışarı çıkmış, tekrar kalkmayı denemiş, değişen bir şey yok... Çaresiz eve kadar sürünerek gelmiş... Kapıyı açmış, Fadime’nin duymaması için sessizce oturma odasında kıvrılıp yatmış... Sabah Fadime başına dikilmiş; “-Kör olasıca yine kahveye gidip gece yarısı eve geldin di mi?...” -Nereden çıkarıyorsun karıcığım?... “-Kahveden aradılar... Tekerlekli sandalyeni yine orada unutmuşsun...
|
|
|
#311 (permalink) |
|
Senior Member
|
Temel, Dursun ve İdris gelmiş kaptanın yanına, “Kaptan... Biz işsiziz... Bize iş verebilir misin?...”
Kaptan “Ne iş yaparsınız siz?..” İdris, “Benim gözlerim çok keskindir, 100 km ötesini görürüm.” Dursun, “Benim kulaklarım çok iyi duyar, 100 km öteden gelen sesleri duyabilirim.” Temel, “Ben de sıkılırım...” Kaptan Temel’in mesleğini anlamamış ama sormayı da kendine yedirememiş... Almış üçünü de işe... Denize açılmışlar... Yeni tayfalardan İdris, “Kaptan 100 km öteden bir gemi bize doğru geliyor...” Dursun, “Evet... Geminin aşçısı yemek yaparken Tarkan’ın A’acayipsin şarkısını söylüyor...” Kaptan ne diyecek diye Temel’e bakmış... Temel boynunu bükmüş, “-İşte kaptan... Ben yıllardır bu palavracıların saçmalarını dinlemekten sıkılıyorum...”
|
|
|
#312 (permalink) |
|
Senior Member
|
Temel’e meşhur mezarlık fıkrasını anlatmışlar;
“-Trabzon’da mezarlığa helikopter düşmüş, 100 ceset çıkarmışlar... Hâlâ çıkartıyorlarmış...” Temel fıkrayı çok beğenmiş ve uzun süre gülmüş... Sonra sormuş: “-O kadar insanı helikoptere nasıl sığdırmışlar ki?...” |
|
|
|
|
|
#313 (permalink) |
|
Senior Member
|
Hostes, ilk kez uçağa binen Temel ve Dursun’a tavsiyelerde bulunuyor;
“-Sakız kulaklarınızdaki uğuldamayı önler...” Yolculuk bittikten sonra Temel, Dursun’u uyarmış; “-Dursun uçak indi, kulaklarımızdan sakızları çıkaralım artık...” |
|
|
|