|
||
|
|
#377 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
|
İlgi: Fıkralar...
Temel banka soymak suçundan yargılanıyormuş ,
son celsede hakim delil yetersizliğinden temelin tahliyesine karar vermiş . temel bunu duyunca çok sevinmiş ve bağırarak hakime ; - Uuuuy cözünü sevdigumun hacim beyi , yani şimdi bu paralar penim oldu değil mu .....? |
|
|
|
|
|
#378 (permalink) |
|
Senior Member
|
Temel ve tayfasi Dursun küçük bir kayıkla balığa çıkarlar. Denizde epey yol aldıktan sonra büyük bir fırtına kopar. Temel yönünü kaybeder ve Dursun'a seslenir :
- Çabuk pusulayi geturr!.. Dursun cevap verir : - Pusulayi bulamayrum,ne getireyum? Temel sakince cevap verir : - Kelime-i Şehadet getir |
|
|
|
|
|
#379 (permalink) |
|
Senior Member
|
Temel bilim adamı iken bir arkeoloji araştırmaları konferansına davet edilir. Amerikalılar anlatmaya başlar:
- Biz ülkemizde yaptığımız kazılarda 25 metre aşağıya indik ve telefon kabloları bulduk. Öyleyse bizim atalarımız asırlar önce telefon kullanmışlardır. Sıra Türkiye'ye gelir ve Temel başlar anlatmaya: -Biz ülkemizde yaptığımız kazılarda 50 metre aşağıya indik ama hiç birşey bulamadık.Demek bizim atalarimiz telsiz telefon kullanmışlar |
|
|
|
|
|
#380 (permalink) |
|
Senior Member
|
Papaz, 2 metre ilerisinde duran zangoça sormuş:
"Gizli gizli sen mi içiyorsun kutsal şarabı? Zangoç'ta derin bir sessizlik... İyice köpürmüş. Papaz: "Sana soruyorum be adam! Duymuyor musun? Hayır, buradan hiçbir şey duyulmuyor efendim! Olacak şey mi! İki adım öteden beni duymuyorsun..." Zangoç bıyık altından gülmüş; "İsterseniz yer değiştirelim, anlarsınız..." Yer değiştirmişler. Bu kez Zangoç seslenmiş: "Kilise için toplanan yardımları kim iç ediyor?" Papaz kendi kendine söylenmiş: "Hakikaten yahu! Buradan hiçbir şey duyulmuyor." |
|
|
|
|
|
#381 (permalink) |
|
Senior Member
|
Temel Ingiltere'de lüks bir otele yerlesmis.
Oda servisini açip: -"Tu ti tu tu tu" demis. Oteldekiler telasa kapilmis bu mesaji çözmek için.Oraya buraya haber salmislar.Sonunda konsolosluktan bir çevirmen bulmuslar ve Temel'in ne dedigi anlasilmis: -"2 çay, 222'ye |
|
|
|
|
|
#382 (permalink) |
|
Senior Member
|
Dogumevi bekleme salonuna hemsire kosarak girer , ilk sirada oturan adama yaklasarak :
"Sizi tebrik ederim, ikiz cocugunuz oldu" der. "Ne tesaduf Minnesota Ikizleri - Basketbol Takimindayim" Bir saat sonra, ayni hemsire yine kosarak gelir,"Mr.Smith" ismini anons eder. Mr.Smith yerinden heyecanla dogrulur,Hemsire ; " Artik ucuz babasisiniz" der.Mr.Smith sasirir ve " Olacak sey degil, ben de 3M sirketinde calisiyorum" der. Hemsire bir daha gorundugunde ucuncu adama ; " Esiniz dorduz dogurdu, kutlarim" der.Adam da saskinlikla " Ben de Dort Mevsim Otelinde calisiyorum" der. O sirada yaninda oturmakta olan adam hafif bayginlik gecirerek oturdugu yerden asagi dogru kayar, yetisip mudahale eden hemsire sorar; "Iyimisiniz, ne oldu size?" diye sorar. Adam kendine gelmege calisarak dogrulur ; " Temiz havaya ihtiyacim var, 7up şirketinde personel muduruyum de..."
|
|
|
#383 (permalink) |
|
Senior Member
|
Arap-İsrail savaşı çıkmak üzereymiş..
İsrail askerleri Salamon ve İzak kendi aralarında muhabbete dalmışlar. İzak başlamış tehminlere.. "Salamon, dua edelim savaş çıkmasın. Çıkarsa iki ihtimal var... Bizi ya savaşın ön cepnesine alırlar veya geri cepheye..Geri cepheye alırlarsa mesele yok ama ilerde savaşırsak iki ihtimal var.. Ya ölürüz ya kalırız.. Yaşarsak mesele yok ama ölürsek iki ihtimal var... Araplar bizi ya sabun fabrikasına gönderirler veya kağıt fabrikasına.. Sabun fabrikasına gönderirlerse mesele yok ama kağıt fabrikasına gönderilirsek iki ihtimal var.. Ya defter kağıdı yaparlar veya tuvalet kağıdı... Defter kağıdı yaparlarsa mesele yok ama tuvalet kağıdı yapılırsak 'b..k'u yedik..." |
|
|
|
|
|
#384 (permalink) |
|
Senior Member
|
Karadenizde köyün birinde bir çukur varmış ve pek çok kişi içine düşüp yaralanıyormuş. Köyün ileri gelenlerinden 3 kişi toplanmış ve çözüm aramaya başlamışlar. Birincisi demiş ki:
- "Çukurun yanında bir ambulans beklesin ve düşenleri hemen hastaneye yetiştirsin." İkincisi: - "Çukurun yanına hastane kuralım düşenleri yetiştirmesi vakit almaz" demiş. Sıra Temel'e gelmiş. - "Kafanız hiç çalışmıyor" demiş."Bunu kapatalım ve Gidelim hastanenin yanında bir çukur açalım |
|
|
|
|
|
#385 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bir gemici geç vakit otele gelmiş.Yer olup olmadığını sormuş:
-İki kişilik bir odada tek yatağım var, demiş resepsiyondaki adam. Ancak pek tavsiye etmem.Çünkü öteki yatakta fena halde horlayan bir delikanlı yatıyor. -Önemli değil, demiş gemici, verin bana o yatağı... Ertesi sabah gemici hesabı ödemeye indiğinde otelci sormuş: -Nasıl uyuyabildiniz mi? -Çok güzel uyudum , demiş gemici... -Yanınızdaki müşteri hiç horlamadı mı? -Hiç horlamadı... -Ama nasıl olur? -Odaya girince yanağından 'Merhaba güzel çocuk' diye bir makas aldım. Sabaha kadar gözlerini kırpmadan yatakta oturdu... |
|
|
|
|
|
#386 (permalink) |
|
Senior Member
|
Taka kaptanı Temel Reis yıllardır her sabah kasasını açar ve çıkardığı bir kağıt parçasına dalgın dalgın bakarmış. Sonra onu dikkatle kasaya koyar ve kimseye emanet etmediği anahtarıyla dikkatle kilitlermiş.
Tayfa merak içindeymiş, define haritası falan zannediyorlarmış. Bir gün Temel Reis ölmüş. Anahtarı koynundan alıp sararmış kağıdı çıkarmışlar. Şöyle yazıyormuş: 'Sancak sağ, iskele sol |
|
|
|
|
|
#387 (permalink) |
|
Senior Member
|
Temel ile Thomas yolda giderlerken bir ağaç görmüşler. Thomas:
-Biz buna İngilizce'de "tree" deriz, demiş. Temel de yanıt olarak: -Biz ona pişey demeyuz. Yanundan geçer gideruz! |
|
|
|
|
|
#388 (permalink) |
|
Senior Member
|
Birgün amerika da fbı ajan alinacakmıs ama alacağı ajanları almadan önce deneyececeklermiş
duyurular yapılmış bu duyuruyu duyan temel bi fransız ve alman başvuruda bulunmuşlar fbı önce fransızı sınava tabi tutmak için çağırmış ve demişlerki al bu silahı yan odadaki karını vur. 5 dak. geçmiş ses yok bi 5 dak. sonra fransız gelmiş kan ter içinde vuramadım demiş. Almanada aynısını demişler alman da kanter içinde gelmiş vuramadım demiş. bizim temele silahı vermişler temel içeri girer girmez 5 el silah sesi gelmiş ve sonra cam kırılma sesi bizim fbı ajanları hemen koşmuşlar yan odaya ne yaptın temel demişler valla bana verdiğiniz silah kuru sıkı cıktı fadime ölmeyince camdan asağı attım