|
||
|
|
#401 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
|
İlgi: Fıkralar...
Temel göz doktoruna gider ve rahatsızlığını anlatmaya başlar :
-"Doktor bey, haçan pen ne zaman çay içsem, sağ gözüm ağriyur daa!" Doktor, biraz da merakla Temel'in sağ gözünü çeşitli aletlerle inceler, bulguları biraz da masasında inceledikten sonra, tedaviyi anlatır : -"Temel Bey, ciddi bir sorununuz yok, çay içerken, karıştırdıktan sonra çay kaşığını bardaktan çıkarmanız yeterli olacaktır..." |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#402 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ticari zekasıyla sürekli övünen koca her akşam yemekte , bugün bundan şu kadar bundan bu kadar kar ettim diye anlatır karısı da içerlermiş.Bir akşam yemekte ,koca yine övünürken karısının kolunda yeni ve çok şık bir saat olduğunu fark eder ve nasıl aldığını sorar.Kadın ;kocacım benimle gurur duymalısın bugün yarım saat verdim karşılığında bir saat aldım.
|
|
|
|
|
|
#403 (permalink) |
|
Senior Member
|
Soguk bi kış gününde Temel kedisini yıkarken oradan geçmekte olan bir adam
Temel e : - Bu sogukta kedini yıkayıpta öldürmeyi mi istiyorsun? Temel işine devam eder. Adam geri dönerken Temel i aglarken görür ve çıkışır : - Ben sanakedi ölür demedim mi? Temel hemen cevap verir : - Bilip bilmeden konusma, yıkarken ölmedi, sıkarken öldü... |
|
|
|
|
|
#404 (permalink) |
|
Senior Member
|
İspanya'da Maria adında bir kadının ilk evliliğinden 12 tane çocuğu olur.
Gel zaman git zaman derken eşi vefat eder. Belli bir süre geçtikten sonra Maria yeniden evlenir ve bu evliliğinden de 15 tane daha çocuğu olur. Aradan on yıl geçtikten sonra ikinci eşi de Allah'ın rahmetine kavuşur. Eşinin vefatının üstünden fazla bir zaman geçmeden Maria'da ölür. Cenazesinde rahip konuşmaya başlar: - En sonunda Tanrı Ahiret'te onları bir araya getirdi. Maria'nın çocuklarından biri: - Peder hangi eşinden bahsediyorsunuz. Birincisi mi, yoksa ikincisi mi? Peder: - Hayır,evladım ben bacaklarından söz ediyorum
|
|
|
#405 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bir Amerikalı, bir Ingiliz ve bir Irakli kahvede oturmus çayiçiyorlarmis. Amerikali çayını bitirince bardagi havaya firlatmis,silahini cikarip bardaga ates edip parcalamis "Bizde bardaklar o kadarucuzdur ki biz Amerika'da ayni bardakla iki kere çay içmeyiz" demis.Ingiliz de bunun üzerine çayını bitirip bardagi havaya firlatmis ve atesederek bardagi parçalamis "bizim Ingiliz kumsallarinda bardak yapacak camiçin o kadar çok kumsal vardir ki, ayni bardakla iki kere çay içmeyiz" demis.Bunun üzerine Irakli da buz gibi sogukkanli bir sekilde çayınıbitirmis, bardagi havaya firlatmis, silahini çekip Amerikali ve Ingilizivurup öldürmüs Bagdat'ta bu Ingiliz ve Amerikalilardan o kadar çok var ki,biz ayni adamlarla iki kere çay içmeyiz" demis
|
|
|
#407 (permalink) |
|
Senior Member
|
Kadin kocasini yatakta genc ve guzel bir kadinla yakalayinca dehsete düser.
Ortaligi dagitmaya kalkisacagi sirada kocasi onu durdurur. '..Söyle aciklayabilirim...'der..'Eve donerken bu zavalli kizi gordum. Cok yorulmustu. Onu arabama aldim. Karni da acikmisti, o yüzden onu eve getirdim ve senin buzdolabinda unuttugun rostoyu pisirdim. Kizin ayakkabilari delinmisti. Modasi gecti diye artik giymedigin ayakkabilarindan bir cift verdim ona. Üsümüstü, o yüzden sana dogum gününde aldigim , fakat rengini begenmedigin icin hic giymedigin suveteri ona verdim. Kizin pantolonu parca parca olmustu, artik senin kalçalarinin sigmadigi bir pantolonunu da verdim. Tam çikmak uzereyken bana 'Karinizin artik kullanmadigi baska birsey var mi bu evde?' diye sordu.. ve iste buradayiz..!
|
|
|
#408 (permalink) |
|
Senior Member
|
Doktor yardım etmelisiniz! Korkunç stres altındayım. İnsanlara karşı ani sinirlenip acayip parlıyorum!
- Anlatın probleminizi! - Söyledik ya!.. Nerenle dinliyorsun dümbük?.. Tövbe... Tövbe!.." |
|
|
|
|
|
#409 (permalink) |
|
Senior Member
|
Berlusconi, İngiltere'ye gider. Kraliçe ile birlikte Kraliyet atlı arabasıyla gezmeye başlar. Atlardan biri gaz çıkartır. Çok utanan Kraliçe, Berlusconi’ye döner ve "Özür dilerim..." der. Berlusconi, hafifçe gülerek "Rica ederim. Ben de at yaptı sanmıştım!" der.
|
|
|
|
|
|
#410 (permalink) |
|
Senior Member
|
Hayvanlar bir gün kim daha çok çocuk doğurabilir diye çekişmeye başlarlar.
Hep birlikte dişi aslana gidip danışırlar. "Sen kaç çocuk doğurabiliyorsun?" diye sormuşlar aslana. "Bir" diye yanıtlar dişli aslan. "Fakat ben aslan doğururum." Ders: Nitelik, nicelikten önemlidir. |
|
|
|
|
|
#411 (permalink) |
|
Senior Member
|
Aslanın, bir koyunu yanına çağırır ve nefesinin kokup kokmadığını sorar.
"Evet" diye yanıtlar koyun. Aslan bu yanıta kızar ve koyunu oracıkta parçalar. Daha sonra kurda seslenip yanına çağırır, ona da aynı soruyu sorar. "Hayır" diye yanıtlar kurt korkudan. Ancak o da yağcılık yaptığı için aslanın öfkesinden kurtulamaz. Sıra tilkiye gelmiştir. Aynı soruyu tilkiye de sorar. Tilkinin yanıtı şöyle olur; "- Üzgünüm, üşütmüşüm biraz, o yüzden burnum koku almıyor!" Ders: Akıllı kişi, tehlikeli durumlarda konuşmaz
|
|
|
#412 (permalink) |
|
Senior Member
|
Üç rahibe oturmuş ***ifle yaptıklarını anlatıyorlarmış.
1.cisi: -1 Nisan diye ben gittim başrahibin başucuna bir prezervatif koydum. Hepsi birden kırılmışlar gülmekten. 2.cisi: - Hay allah onu koyan sen miydin? Hepsi birden ölmüşler gülmekten. 2.cisi: - Ben de iğneyle deldim her tarafını. 3.cüsü - Düşmüş bayılmış. |
|
|
|
|
|
#413 (permalink) |
|
Senior Member
|
Adam karısıyla alışveriş merkezinde gezerken, yanlarından sürekli fıstık gibi kızlar geçiyormuş. Adam karısına çaktırmadan baktığını sansa da, kadın en sonunda adamın sürekli kızları kesmesine dayanamamış, başlamış söylenmeye; “Aşkolsun sana. Hiç yanımda karım da var demiyorsun, bıraksam kızların içine düşüvereceksin!.. Aynı şekerci dükkanına girmiş bir çocuk gibisin!..” Adam gülmüş: “Olur mu hayatım? Ben evli bir adamım, yani şekerci dükkanına girmiş bir şeker hastası!..”