Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Genel Sohbet Muhabbet > Biraz Gülelim

LinkBack Konu araçları
Eski 12-04-2007, 11:16 PM   #26 (permalink)
OKURT
Senior Member

OKURT'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: usta34
GÜneŞlenmek

GÜNEŞLENMEK

Vucudu oldukca güzel genç bayan tatilinin hemen her gününü kaldıgı otelin terasın da güneş banyosu yaparak geçirmiştir. İlk günü mayosu ile güneşlenmiş, ama sonra ki günler bakmişki otelin en üst katında onu kimse göremiyor, mayosuz sere serpe güneşlenmeye başlamış. Gene böyle yüzüstü güneşlenirken merdivenlerden birisinin çıktıgını duyarak havlusu ile poposunu örtmuş. Merdivenleri bir solukta çıkan otelin müdür yardımcısı nefes nefese "Pardon" der, "Hilton oteli güneşlenmeniz konusunda birşey diyemez, ama dünkü gibi mayonuzla güneşlenirseniz çok iyi olacak" "Ne farkeder" diye sorar genç kadın sakin sakin "Beni burada kimse göremez, ayrıca bu havluylada popomu örtünuyorum bakın" ."Tam olarak degil" der müdür yardımcısı utanarak "Tavanı cam restoranın üzerinde güneşleniyorsunuz!"
OKURT Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 12-04-2007, 11:17 PM   #27 (permalink)
OKURT
Senior Member

OKURT'ın Avatarı

Golf

GOLF

İngiliz "Golf için bir sopa, bir top ve bir delik gerekir. Bende bir sopa var." demiş.
Fransız "Bende de bir top var." demiş.
Temel; biraz düşünmüş "Ben oynamıyorum!" demiş.
OKURT Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-04-2007, 11:18 PM   #28 (permalink)
OKURT
Senior Member

OKURT'ın Avatarı

Raki Sofrasi

RAKI SOFRASI

Cindy Crawford ve Asım, bir vapur kazası neticesinde ıssız adaya düşerler.
Ne yapsınlar, can sıkıntısından sabah akşam birlikte olurlar. Ancak, bir
süre sonra, Asım, durumdan zevk almamaya başlar. Cindy çıldırır. Asım'a,
ne oldugunu sorar, ne isterse yapabilecegini söyler. Her türlü fantaziyle ve
herşeyiyle emrine âmade oldugunu, nerede hata yaptıysa düzeltmeye çalışacağını anlatır. Asım inatla Cindy'ye "istedigim şeyi yapabilmen mümkün degil" der. Cindy çaresizlik içinde ısrar eder ve herşeyi göze aldıgını söyler. Asım, en sonunda denemeye karar verir. Önce Cindy'nin saçlarını kısacık keser. Sonra üstünü örtecek biçimde ceketini giydirir. Kestigi saçlardan bıyık yapar. Cindy, ne oldugunu anlamaya çalışırken, Asım onu, mümkün oldugu kadar erkege benzettikten sonra akşam olunca sahile gelmesini söyler. Akşam olur ve
Cindy erkek kılıgında sahile gelir bakar ki Asım mukellef bir rakı sofrası hazırlamış ve masayı mezelerle doldurmuştur. Asım ve Cindy masaya otururlar ve Asım elini kanka modunda Cindy'nin omzuna koyar ve şöyle der:

"Ulan Kazım, bir aydır kiminle sevişiyorum,
söylesem inanmazsin
OKURT Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-04-2007, 11:20 PM   #29 (permalink)
OKURT
Senior Member

OKURT'ın Avatarı

Fenerbahçe...

Fenerbahçe...

Temel yolda yürürken toz toprak içinde Alladdinin sihirli lambasına benzer bir lamba görür eline alır ve aldığı gibi lambanın cini çıkar. Temele dile benden ne dilersen der temelde cine türkiyeden taaaa Amerikaya kadar otoban yap demiş. Cinde ohaa o cok zor başka bir şey dile demiş. Temelde o zaman Fenerbahçe.yi şampiyon yap demiş Cin hadi be söle demiş otoban kaç şeritli olsun
OKURT Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-04-2007, 11:21 PM   #30 (permalink)
OKURT
Senior Member

OKURT'ın Avatarı

Siyah Beyaz

Siyah Beyaz

Temelle Dursun yanyana iki komsudur.Ayni gun ikiside birer at alir.Temel Dursuna " Ula biz bu atlari karistiririz gel isaret koyalim bunlara der" Sonra atin birinin kulagini keserler.Temel " Ya hangimizin atinin kulagini kestigini karistirirsak " der ve atin birinin yelesini keser.Sonra bir yerini bir yerini daha derken kanaat getiremezler bir turlu ve Temel soyle der " Ula dursun en iyisi siyah beyaz benim olsun.
OKURT Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-04-2007, 11:24 PM   #31 (permalink)
OKURT
Senior Member

OKURT'ın Avatarı

Dul Kadın

Dul Kadın

İşi gücü çapkınlık olan temel'e bir arkadaşı sormuş evli bir kadın ile dul kadın arasında ne fark vardır? temel hafif sırıtarak cevabı yapıştırmış ha dul kari kocasinun nerede oldiğini pilur
OKURT Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-04-2007, 11:25 PM   #32 (permalink)
OKURT
Senior Member

OKURT'ın Avatarı

Doktor

DOKTOR

Genc, guzel ve cici kiz, bazi ufak tefek genclik sorunlarindan dolayi bir ruh hekimine gitmeye karar vermis. Guvenli olmasi icin yasli basli birini arastirmis. Bulup randevu almis. Hekimin odasina adeta ayaklarinin ucuna basarak ve biraz da urpererek girmis. Masasinda birseyler okuyan hekim genc
kizi gorunce asabi bir sesle:
- Buyrun soyunun, demis... Kiz uzerindeki ceketi cikarmis:
- Soyunun soyunun...
Genc kiz ruhsal tedavi icin soyunmaya gerek olmadigini biliyor ama...
Karsisindaki ne de olsa hekim. Ustelik sesi otoriter....
Genc kiz sonunda bir sutyen, bir kulot kalmis. Hekim:
- Hadi kizim sabaha kadar seni mi bekleyecegim, diye gurleyince kizcagiz uzerindeki son iki parcayi da cikarip atmis.
Ayni anda hekim uzerine atlamis kizin. Oracikta irzina gecmis.
Genc kiz henuz olayin sokunu yasarken ahlaksiz hekim giyinmis ve demis ki:
- Benim sorunum cozuldu, sira geldi sizin sorununuzu cozmeye. Anlatin bakalim derdinizi...
OKURT Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-04-2007, 11:32 PM   #33 (permalink)
OKURT
Senior Member

OKURT'ın Avatarı

DİŞÇİ

DİŞÇİ

Kari koca yataga girer ve koca onu oksamaya baslar. Kocacigim bu aksam olmaz ,yarin kadin doktorumla randevum var taze kalmak istiyorum der ve kkocasina sirtini cevirir.
Birazdan kocasi onu yine oksamaya baslar. Kadin bozulur ve sert bir tavirla,sana kadin doktoruyla yarin randevum var dedim anlamadinmi.
Kocasi da nazik nazik cevap verir.Onu anladim da acaba yarin disci ile de randevun varmi diye merak ettim.
OKURT Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-04-2007, 11:35 PM   #34 (permalink)
OKURT
Senior Member

OKURT'ın Avatarı

Akil

AKIL

Temel annesi ve babasi seyahate gider. Fakat otelde bos yer yoktur.Otelci onlara ileride bulunan ciplaklar kampini tavsiye eder. Baska careleri olmayinca oraya giderler. Birazdan Temel kosa kosa gelir ve annesine sorar: Anne neden bazi kadinlarin gogusleri buyuk bazilarin kucuktur? Annesi cevap verir.Oglum buyuk gogusluler aptaldir kucuk gogusluler akilidir ondan. Temel gider ve birazdan kosarak gelir. Anne neden bazi erkeklerin organi buyuk bazilarin kucuktur ? Oglum organi buyuk olanlar akilidir kucuk olanlar aptaldir. Temel biraz dusunur ve annesine cevap verir. Biraz once babami aptal bir kadinla oynarken gordum ve git gide akillaniyordu.
OKURT Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-04-2007, 11:37 PM   #35 (permalink)
OKURT
Senior Member

OKURT'ın Avatarı

Goril

GORIL

Ingilterede bir hayvanat bahcesinde soylari tukenmekte olan bir cift goril kalmis. Insanlar bunlari ciftlestirip soylarini kurtarmaya calisiyorlarmis ki erkek goril birden olmus.
Ortalik birbirine girmis. Gazetelere ilanlar verilmis ve disi gorile bir es bulana buyuk oduller vadedilmis. Kimsenin elinden birsey gelmiyormus. Herkes caresiz caresiz otururken bir Turk cikmis ve bu isi halledecegini ancak 50 bin dolar istedigini soylemis. Hemen kabul etmisler.
Turk ucaga atlamis once Istanbula sonra da Ankaraya gelmis. Ankara«da otobuse binmis Pozanti yolu uzerinde bir kahvede inmis. Kahveye girmis bakmis bir suru kamyon soforu oturuyor. Hepsine soyle bir alici gozuyle baktiktan sonra bir tanesine `Sen gel« demis.
Adam gelmis, bizimki de ona durumu anlatmis.Boyle boyle bir durum oldugunu, gorile bir es aradigini ve adamin bu is icin cok uygun oldugunu ve bunun bedelinin de 40 bin dolar oldugunu soylemis. Kamyoncu dusunmek icin 1 saat muhlet istemis. 1 saat sonra donmus ve demis ki :
`Tamam kabul ediyorum ama 3 sartim var.
1. Hayvani dudaklarindan opmem.
2. Dogacak cocuk 0 erkek olursa babamin adini koyarim.
3. 40 bin dolarim yok. Taksit taksit oderim
OKURT Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-04-2007, 11:39 PM   #36 (permalink)
OKURT
Senior Member

OKURT'ın Avatarı

Don

DON

Eski ama cook eski zamanlarda er kisi entari giyer imis.
Zaman eskiya,entarinin altina ic camasiri giymezlermis.Alimallah bir ruzgar, bagrisan kadinlar mi istersin,kacisan cocuklar rezilruvan.
Bu durum bizim padisahin kulagina gider.Padisah emir buyurur."Her kim don giymez entarinin altina kadi onune cikarilacak."Gunler gecer bir ruzgar eser,kimseden cit yok.Herkes don giyer
.Padisah emin olmak icin vezirini kontrol icin carsiya gonderir.Vezir ruzgarli bir havada iner carsiya bide ne gorsun,bizim palabiyik okkali Abdullah don giymez.Abdullah kadi onune cikar.Kadi sorar:
Adin? Abdullah.Baba adin.? Abdulmecid.Karin var mi? Var nah bes dane. Cocuk kac tane? Birinciden 5 ikinciden 3 ucuncuden 4 dorduncu kari kisir besinciden 2 bir danede yolda kadi efendi. Yaz katip efendi:
Abdulmecid oglu Abdullah`in don giymeye vakti olmadigindan beraatine........
OKURT Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-04-2007, 11:41 PM   #37 (permalink)
OKURT
Senior Member

OKURT'ın Avatarı

Düse Kalka

DüSE KALKA

Bir Avrupa kasabasinda halk cok hizliymis. Herkes habire esini aldatiyormus. Ancak dini inanislari geregi her seferinde de Kilise'ye gidip gunah cikariyormis. Kilisenin rahibinin canina tak etmis.
Nasil etmesin ki, her gelen ayni seyi anlatiyor "Rahip efendi dun gece falanla yattim."
Bakmis rahip bu is boyle gitmeyecek. Gelenlere "Bundan boyle yattim lafini kullanmayin, ayip oluyor, onun yerine dustum deyin, ben anlarim geregini de yaparim" demis.
Boylelikle laf yayilmis, artik gunah cikarmaya giden herkes "yattim" yerine "dustum" demeye baslamis.
Derken rahip baska kilise gonderilmis, yerine de genc bir rahip atanmis. Genc rahip de hergun gunah cikariyor dogal olarak. Tabii eski rahibin "dusme" sifresinden haberi yok. Gelen herkes de "dun gece dustum" diyor.
Genc rahip buna bir cozum bulunmasi gerektigini dusunerek dogru Belediye Baskani'na gitmis. Demis ki "Baskan bey su kasabanin yollarini yaptirsaniz artik." Baskan sasirmis "Hayrola ne oldu?" diye sormus. Rahip "Ne olacagi var mi?" demis "Her gunah cikarmaya gelen dustugunu anlatiyor."
Belediye Baskani sifreyi bildigi icin gulmeye baslamis. Bunun uzerine genc rahip atilmis "
¸Gulmeyin oyle, bu hafta icinde kariniz bile uc kere dusmus" demis.
OKURT Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-04-2007, 11:46 PM   #38 (permalink)
OKURT
Senior Member

OKURT'ın Avatarı

Ana SÜtÜnÜn ÜstÜnlÜĞÜ

ANA SÜTÜNÜN ÜSTÜNLÜĞÜ

Öğretmen, öğrenciye sormuş :
-Yeni doğan çocuklar için ana sütü niçin inek sütünden daha yararlıdır?
Öğrenci hiç duraksamadan cevabı yapıştırmış :
-Ana sütü bir kere çok daha lezzetlidir.Ekşime mekşime yapmaz.Kedi içmez.Taşınması daha kolaydır. Üstelik ambalajı da çok nefistir!
OKURT Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla